anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de un ajutor, am un copil de o luna iar eu mi am părăsit soțul deoarece este foarte violent(bătută cu ciocanu, cuțite, etc.) Am trăit un calvar timp de 2 ani de zile. Și l am părăsit când am născut și m-am mutat la tatăl meu în vârstă de 63 de ani care nu ma poate ajuta financiar, mama mea ma părăsit la 3 ani și nu știu nimic de ea, nu știu dacă mai am frati/surori. Am nevoie de lapte praf și pampers, atât pentru copil eu nu am nevoie de nimic, cine ma poate ajuta sa îmi lase Facebook iar eu va voi lasă cu numărul meu de telefon pentru a discuta situația.

3 răspunsuri:
| PaulaPaulayt1 a răspuns:

V-am lăsat mesaj în privat.

| popapopica a răspuns:

Te-ai lasat batuta 2 anisi in final i-ai facut si un copil? De ce l-ai parasit dupa ce ai facut copil cu el si nu inainte?
Cere alocatia de la tata. Mai cere si ca alocatia copilului sa o iei tu si nu tatal. Mergi la primarie sa te indrume pentru asta.

| Batmanel a răspuns:

Trista situatia, batuta cu ciocanul si injinghiata cu cutitul si dupa doi ani sa-i faci si un plod.
Poate nu stim intreaga situatie de cum ai ajuns aoci, dar dupa prima luna de bataie de ce n-ai fugit?
Nu zic ca o sa duci toata viata greu si nu te vei redresa pe drum, dar deja ai faultat micutul si va creste fara o familie cum trebuie tocmai acum cand ii trebuia cel mai mult, material nici nu mai vorbim.