Sincer prin asta am trecut si eu si stiu cum este si cum te simti.Asa imi facea si mie fostul meu prieten inainte sa puna punct relatiei noastre defintiv.Se racise fata de mine, devenise indiferent, baga mereu motive cand voiam sa ne vedem si tot asa.Am incercat sa vorbesc cu el, sa lupt pentru el, insa se pare ca batalia a castigat-o el si nu am mai putut face nimic.
Incearca sa fi cateva zile indiferenta cu el, practic sa il tratezi exact cum te trateaza si el.Vezi ce se va intampla pe parcursul acestor zile si daca vezi ca nu se va schimba nimic,vorbeste deschis cu el si spune-i tot ce te doare si te deranjeaza la el. Daca tine la tine nu ar trebui sa se poarte asa cu tine.Ii poti spune ca te deranjeaza comportamentul lui si ca ai dori sa se schimbe, si sa fie cum era si inainte
In functie de raspunul lui, tu vei stii ce ai de facut mai departe.
Daca raspunsul lui va fi unul negativ(ceea ce nu iti doresc) tot ce trebuie sa faci este sa te resemnezi, si sa mergi mai departe, gandindu-te ca nu ai nevoie de o persoana in viata ta care nu te merita si nu te apreciaza la adevarata ta valoare.Gandeste-te ca meriti mult mai mult si ce este al tau, este pus deoparte.
Succes si tine capul sus oricat de greu este.Trebuie sa mergi mereu inainte, nu inapoi.
Ai grija de tine
Eu zic sa o termini cu el, si sa ii spui in fata treaba asta iar apoi sa incerci, chiar daca nu va fi usor, sa fii indiferenta fata de el, asta il va durea cel mai tare, crede-ma, am trecut prin asa ceva, o sa ajungi doar sa suferi daca vei continua relatia cu el...
Când oamenii se comportă aşa înseamnă că au ceva pe suflet. Încearcă să fii prietena lui, nu doar iubita lui. Demonstrează-i că poate avea încredere în tine şi nu încerca să te îndepărtezi de el.
Dacă aveți relații sexuale atunci te ține doar pentru asta și nu vrea să se implice emoțional.
Dacă îl vrei suficient de mult, atunci fă-ți prieteni (băieți) și ieși la suc, plimbare, etc (gelozia din el se va arăta dacă îi pasă și te vrea doar pentru el). De asemenea încearcă să te porți dulce de tot cu el vreo 3zile și apoi poartă-te cu el exact cum se poartă cu tine (va începe să simtă diferența și să vrea a afla ce te-a schimbat) - spune-i că vrei să fii ca el! pac pac, l-ai ars.
Dacă stai continuu după el, îmi dau seama că e la vârsta la care multe zburătoare se mănâncă deci se plictisești.
Nu te iubeste, este confuz... ignora-l nu-l mai suna deloc daca in cateva zile nu te cauta el inseamna ca nu te mai vrei deci nu te mai chinui fata ca poate te vrea altul care sa te respecte.
Iti dau eu un sfat: ignora-l tu pentru ceva timp, si ai sa vezi ca o sa te caute! dar sa stii ca de obicei relatiile astea nu merg...mai bine ii pui tu prima capat, o sa te simti mai bine, ca sigur o sa ii puna el, si o sa te simti foarte nasol!
Eu cred ca sta pe mai multe scaune adica nu esti singura care e cu el si poate se da mare in fata prietenilor sau are vreo problema in familie iti recomand sa-l uiti si sa te comporti ca si el
Eu zic ca te inseala sauisi bate joc de tine.eu iti spun sa o termini cu el pentru ca nu te pretuieste asa cum ai nevoie