| DeniiSupreme a întrebat:

Am nevoie de un sfat... sa am incredere intr-o relatie la distanta?

Răspuns Câştigător
| nhhv a răspuns:

Ok, nu e pierdere de timp atâta timp cât și tu și el sunteți în stare să treceți peste acest obstacol. O să-i simți dorul, este adevărat. O să aveți nevoie unul de celălalt în mult prea multe momente, sunt multe lucruri complicate. Dar te asigur că voi dacă vă doriți ca relația să fie una serioasă și sunteți maturi (s-ar putea să apară gelozia, trebuie să-i acorzi încredere partenerului, înțelegere, respect, deoarece o să vă despărțiți dacă nu ești atentă la astea) o să fie totul bine, te asigur. Și eu sunt într-o relație ca asta, prin urmare știu ce zic.

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Daca nu ai ce face poti incepe prin a crede in asa ceva, parerea mea e pierdere de timp atat

| Freya1 a răspuns:

Daca v-ati intalnit si totul este in ordine, daca vine el la tine nu mergi tu la el, daca iti spune tot ce vrei sa stii despre el si iti demonstreaza ca tine la tine da.Doar ai grija

| danay72 a răspuns:

Depinde de cata incredere aveți unul în altul și cât de devotați sunteți. Daca e iubire adevărată, nu se comporta in mod necuvincios și nu își caută propriile interese. Depinde cat de sinceri și deschiși sunteți.

| Dan193 a răspuns:

Nu. Daca l-ai cunoscut online, atunci i-ai cunoscut doar partea buna, filtrata de mizeria realitatii.

| IoanaaaElisa a răspuns:

Eu am avut o relație la distanță doi ani și jumătate, și suntem împreuna și azi și chiar căsătoriți✋

| MadalinaMAdA000000000 a răspuns:

Depinde cum v-ati cunoscut, dacă va cunoșteați dinainte. In majoritatea cazurilor relațiile începute pe rețele de socializare nu duc la nimic bun.

| madalinabruneta20 a răspuns:

Daca cunosti pe partenerul tau de foarte timp da poti sa ai incredere. acum depinde de voi doi cum santeti cu celalalt. daca aveti incredre

| Dalia20 a răspuns:

Relațiile la distanta sunt destul de grele. Trebuie sa va asumați amândoi asta. Nu e același lucru când e lângă tine sau când e la mii de km departare. O sa fie certuri iar dacă o sa fie și distanta la mijloc nu știu Cum o sa fie