Ar fi 2 cazuri, unul ca poate chiar el te place si din motivul asta poate ca nu vrea sa fiti impreuna si se poarta urat cu tine ca sa nu iasa la iveala ca te place si ca din motivul acesta el nu e de acord si pretextul ca ii furi prietenul poate este ca sa nu mai fiti impreuna si sa fii tu cu el... iar ar 2 motiv ar fi ca poate tu stai mai mult timp cu prietenul tau si lui nu-i mai ramane timp sa stea ei 2, si nu te vrea in preajma prietenului sau... iar al 3 motiv ar fi ca este gay si ii place pr tau si este gelos dar nu cred, eu ti-am dat toate posibilitatile.succes,FUNDA?
Pai, tu ai vorbit cu el despre asta si nu te-a inteles, cred ca ar fimpu` sa vorbesti si cuiubitu` tau, sa vezi el ce parere are, poate il convinge ceea ce tu nu ai reusit.
bafta, sigur se va rezolva
Hmmm dupa cum ai spus se pare ca acel coleg ori este gelos pe tine ori este gay
Vorbeste cu prietenul tau si spune-i sa vorbeasca cu colegul tau; iar intre timp, tu nu il baga pe ala in seama . Indiferenta castiga intotdeauna
Dar ce treaba are prietenul lui cu tine! Spune'i ca daca are vre'o problema sa discute cu prietenul lui si sa'si spuna nemultumirea nu sa te ia pe tine la trei pazesti Sa'u incearca sa vorbesti cu iubitul tau si sa'i spui ca ar trebui sa'i explice ca tu nu ai nimic cu el si chiar ar trebui sa'l intrebii de ce face asta...de ce se comporta asa cu tine...Succes
Nu fi lasa, ia-l si tu tare, si intreaba-l odata ce are cu tine! Intreaba-l care e motivul pentru care te uraste asa mult? E gay? E un ratat, nu mai are alti prieteni cu care sa iasa? De ce nu discuta cu prietenul tau, daca tot are atata ciuda pe relatia voastra?
Daca nu iti raspunde, vorbeste cu prietenul tau, explica-i situatia, si spune-i ca te-ai saturat sa se tot ia de tine, pe nu stii cate motive.
Daca si el tine macar putin la tine, va incerca sa te apere si sa faca sa inceteze totul.