Frumos si cu un gust amar filmul!
Tu crezi ca asa usor este sa se omoare, sa se bata pana la epuizare? cati ani ai daca nu te superi?
Stai linistita, te inteleg ca suferi si neavand nici o vina ai ajuns la mijloc si acum cea care sufera esti tu!
Cred ca iubirea ta fata de fostul ca sa spun asa pentru ca abia ce v-ati despartit, te-a facut sa-ti urasti fostul si colegii.stiind ca nu se inteleg, te-ai bazat ca ai prieten si te-ai tinut in gura cu ei sau poate ei cautau asta s-au luat de tine ca sa ajunga la el!
Daca prietenul/ fostul ii asa tampit ca voi doi sa va despartiti dintr-o astfel de prostie poate ca e mai bine pentru tine, nu are incredere in tine si mai putin nu crede in tine!
Da-le pace sa-si rezolve singuri problemele, tu stai retrasa si deoparte nu te mai baga!
Imi pare rau pentru situatia ta, dar sincer daca e tampit si nu intelege ca nu ai nici o vina nu ai ce face!
Sper sa ne auzim de bine!
Nu este momentul sa Taci sau sa-l Ignori. Poti sa vorbesti cu parinti tai, cu diriga/u si cu directorul scolii ca sa se ia o atitudine pentru ca la "fostul tau" si la "musculosul" cel nou (care viziteaza toate scolile) sa le piara, pentru totdeauna, cheful de "razboaie imaginare" cat si alte distractii de gen.
Adevarul este ca doar daca i se scade nota la purtare se va calma de tot iar daca nu faci asta atunci "fostul tau" va traii cu impresii toata viata lui, cum ca pe tine te poate speria din doua cuvinte si ca iti este frica de el.
Ceau.
Cam tu ai fost motivul scandalului.
Actualul tau prieten nu este suparat pe tine, ci este suparat pe el pentru ca nu a fost destul de betmen.
Tu, ai de facut asa :
1. fostului tau prieten ii spui : dispari din viata mea, ca daca nu, te bat cu tocul de la pantoful drept sau stang ( la alegere) pe unde te prind.
2. actualului tau prieten ii ceri scuze ca l-ai pus in asa o situatie neplacuta si ii zici ca tot de el iti este drag. ( asta dupa 2-3-4 zile, cand i se vindeca orgoliul )
Te-am tzucat, si nu te lasa.
Incerc sa nu ma las, dar nici nu vrea sa ma asculte. Oricum am zis ce aveam de zis, acum las timpul sa rezolve totul. Mersi!
Da'i naibii de baieti cretini. vezi'ti de viata ta, de tineretea ta, de prietenele tale. eu zic sa nu ii mai bagi deloc in seama pe niciunul
Cam asta imi vine sa fac la nervi, problema e ca nu nici nu ii pot evita, astia sunt colegii mei, iar prietenul meu are liceul cativa metri mai sus de al nostru... Oricum, mersi.
Arata-i povestea ta, prietenului tau. Daca el o sa aiba rabdare sa citeasca (asa cum eu am avut), atunci cu siguranta o sa si inteleaga, si nu o sa mai fie suparat pe tine)
Dupa ce mi-a inchis in nas, am tot incercat sa-l sun si continua sa-mi bage ocupat, si i-am trimis vreo 5 mesaje in care i-am zis ca nu am nicio vina, ca m-am certat si eu cu ei si in plus, dupa tot timpul pe care i-am dedicat, daca chiar ma crede in stare de asta, dar tot nu ma baga in seama... I-am lasat si offline cu toate detaliile despre situatie. Mersi mult de sfat si ca ai avut rabdare sa citest!
Daca cineva vrea sa aiba legatura cu tine, te va cauta. E randul lui sa te caute. Gaseste ceva de facut, ocupa-ti timpul, si daca e vorba pe asa, ca l-ai cautat mult, atunci lasa-l pe el sa te caute. Daca nu o face, inseamna ca nu te merita.
Cred ca ai dreptate, mersi mult.
Draga mea, pentru moment linistes'te :* uite ce'i, pentru inceput stai un pic si analizeza cele intamplata okey? nu'i vina ta. intelege ca. ce s-a intamplat te va face sa realizezi, cate sunt ''in joc'' iti spun ''god is everywhere'' deoarece, acum mai mult ca niciodata nu trebuie sa t eindepartezi de el. imi pare sincer rau, am trecut si eu prin momente de genu. s-a dat vina pe mine desi stiau adevarul, deoarece m'au gasit singura care le'ar fi permis. in cazu asta. i'am chemat pe toti la un loc si i'am spus : '' voi in loc sa purtati o ura in suflet, mai bine v'ati gandi la ce ar urma. nu sunteti buricu pamantului. asa ca nu va mai dati in stamba, sunt lucruri mai dure in viata decat ce fredonati voi cu aceste ''razboaie'' nu vedeti ca ati devenit jalnici? si pentru ce ma rog sa ajuns aici. a da egoul vostru'' si desi la inceput s'au enervat, au venit dupa sa-mi spuna ca aveam dreptate.:* te pup si ai grija, nu te mai framanta.
Scuzati'mi greselile de exprimare* dar si eu sunt putin suparata. dar pana la urma ''enjoy the life'' ce naiba hihihi.
Fato,ai oviata interesanta si intensa, traiestio!
Laso dracului de treaba, cu "indragostitul"pana mai incolo.
Pace!
Poti inventa o boala, o raceala, ceva, o saptamana pana se linistesc apele. nu prea e bine sa fugy mai adica sa te ascunzi, mai ales ca nai gresit cu nimic. daca spui ca esti de 2 luni cu ell, incearca pentru ultima oara sa-i explici, spune-i sa aiba incredere in tine. Daca nu te asculta si nu te crede, inseamna k e un las si motivul s-ar putea sa fie ca ii este frica de grupul celalalt si de aia s-a retras din relatia cu tine, iar ca scuza a spus ca tu esti de vina. hmmm complicata situatia. incearca sa vorbesti si cu fostul prieten doar voi doi, suna-l, da-i intalnire sau du-te dupa el cand pleaca acasa dar sa fie singur fara vreun coleg, nu cred ca e degeaba fostul tau. Vorbeste cu el si spune-i ca iti face rau....roaga-l sa inceteze, spune-i ca iti pare rau ca sa ajuns aici si ca vrei sa ai o relatie echilibrata mai ales ca ati fost atata timp impreuna! Poate asa o sa te lase in pace!