In primul rand, nu poti cere cuiva sa renunte la credinta lui, daca nici tu nu esti dispus sa o faci.
De ce nu te-ai boteza tu la adventisti, daca tot vrei musai sa fii cu fata pe care o iubesti?!
Situatia s-ar simplifica enorm, daca:
- ai merge in tara
- te-ai boteza la adventisti
- te insori cu fata
- va intoarceti in Italia si va constinuati viata acolo
Alta varianta este, sa renunti la fata si sa-ti cauti alta.
Este indoctrinata. Atat de parinti cat si de ideologiile acestei biserici. In 4 ani ati facut sex?
Ideea e ca e foarte greu sa schimbi parerea unui adventist sau a unui penticostal. Sunt efectiv legati la ochi si urechi. Ei sunt bisericile adevarate iar noi restul niste murdari care nu vrem sa ne pocaim. De aceea parintii ei niciodata nu vor fi de acord cu tine daca nu te convertesti.
Parerea mea e ca nu e cazul sa faci sacrificii daca nu iubesti asa...la modul sa nu poti sa respiri fara ea. Pentru ca tu daca te-ai converti, ai face-o strict pentru ea. Nu pentru ca simti vreo chemare
Da, in acesti 4 ani am avut relatii, am mers la disco (ceea ce nu e permis la ei) probelma e ca eu nu cred in biserici si intr'un final daca aceasta e religia corecta de ce mai sunt si altele 2000? nu cred ca este o religie de baza care sa fie corecta 100%
Pai atunci e naspa. Inseamna ca nu te iubeste chiar atat de tare. Adica isi incalca religia dar totusi tu nu meriti sa isi infrunte parintii. Este strict vorba de parintii ei. Atat.
Daca nu trebuie sa faci nimic in legatura cu religia, decat odata sa te duci si sa te botezi in religia ei, atunci, DE CE NU?
eu sunt ca tine, cred ca exista D-zeu dar ca religia e o tampenie facuta ca sa controleze populatia
dar in locul tau, DACA IUBESC FATA AIA, as face efortul asta, cat timp nu ma costa nimic
da, e ipocrizie, DAR... NU o sa fii tu primul ipocrit care se duce la biserica doar ca sa fie vazut de lume, chiar daca nu crede deloc in nimic din ce e acolo, iar eu am facut-o deja, mi-am imormantat mama la biserica, cu toate ca nu cred deloc in biserica, insa am facut-o pentru maica-mea credea in biserica iar EU O IUBESC PE MAICA-MEA!
in plus si fata o sa vada ca tu faci sacrificii pentru ea si o sa aprecieze
DECI, decide-te daca o iubesti indeajuns sau nu sa merite efortul!
Stii,daca ea este de acord cu parintii ei si nu vrea sa plece cu tine iseamna ca nu te iubeste atat de mult. Daca relatia era ok trebuia sa nu o intereseze de ce religie esti, si sa nu o intereseze daca parintii ei nu sunt de acord.Eu cred ca ar trebui sa te desparti de ea, daca se intampla chestia asta inseamna ca relatia nu e ok. Sper ca te am ajutat
Iti multumesc enorm de mult de raspuns
Asa sant adventistii au un fix cu biserica si nunta, multe femei din religia aia mor singure pentru ca niciun tip de alta religie nu renunta pentru a deveni adventist.
Cu placere, dar ce s-a intamplat?