Si eu trec prin aceeasi situatie ( nu am cu cine vorbi; am o gramada de probleme si nu le pot spune nimanui ). Daca vrei sa vorbim uite aici id-ul meu : catalina_sw33t.
Ai doar 16 ani si toata viata inainte... daca unul de 12 ani are iubita, ni inseamna ca e mai superior ca tine, toate la timpul lor
De centura exploziva ai auzit pana acum? Daca nu, cauta detalii si pune-te pe construit una.
Oof drace.Plangi mai rau ca fetele.
Daca te simti bine in pielea ta poti sa iti faci o prietena. Daca nu, asteapta pana naparlesti.
Cel mai bine ar fi sa te bagi in seama cu toti, sa razi la glume cu ei, sa nu te superi cand iti spune ''facebook'', incearca sa comunici mai mult cu ei, vorbeşte despre ce le place lor, iar cand ati devenit mai apropiaţi incercati sa va sunati, sa iesiti cu gaşca (daca e cazul), o spun din experienţa, si cu fetele la fel, bagă-le in seama mai mult, vorbeste cu ele, sau încearcă sa te împrieteneşti cu fata asta si cu prietenele ei iar cu timpul o sa iti dai seama daca te place dupa gesturile sale, sau le poti inreba pe ele, dar cel mai bine este fata in fata, oricum succes!
Buna! nu te panica pentru ca fiecare are stilul sau.Deasemena,pot sa spun doar sa incerci sa depasesti aceasta bariera, sa fii mai sociabil...stii,nu o sa cada din pod iubita, trebuie sa te lipesti de o persoana care sa te inteleaga si sa te ajute in privinta asta, o persoana opusul tau.ASTA DACA, CHIAR ITI DORESTI ACUM IUBITA.
Nu trebuie sa disperi ai toata viata inainte si este o vorba,, cine rade la urma rade mai bine,, si incearca sa fii mai barbat!