| Aanonima16 a întrebat:

Am nevoie repede de niste sfaturi.Cred ca tata o inseala pe mama.Am intrat pe Facebook si am vazut o conversatie cu o femeie.De fiecare data cand ea ii raspundea ceva legat de sunat tata ii spune repede "iarta-ma ", iar cu mama in ultimul timp se cearta si o acuza ca il inseala ceea ce toti stim ca nu e pana la urma nu exista proverbul "Cine acuza se scuza." degeaba. Face tot posibilul ca sa nu doarma in aceeasi camera cu mama pentru a pute o suna pe respectiva amanta care nu vrea stresata.Nu stiu ca sa fac ca sa fiu sigura.Am si un numar de telefon al persoanei respective dar nu stiu ca sa fac.Memei nu-i pot spune nu vreau so supar in plus nu sunt sigura.

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca taica-tu o insela pe maica-ta nu era prost sa poata vedea oricine convorbirile lui de pe Facebook. Isi schimba parola. Oricum, nu e problema ta asta.

| Aanonima16 explică (pentru darrio2007):

Ba e problema mea...in plus el nu stie ca ii stiu parola

| WaterDrop a răspuns:

Nu ai ce sa faci decat sa astepti. Daca ii spui mamei sigur ii vei face un rau mai mare decat daca nu stie. Lasa-i sa-si rezolve singuri treburile si incearca sa-i ignori, iesi mai des din casa, concentreaza-te pe scoala, prieteni, etc.

| TrăieşteClipa a răspuns:

Eu as da numarul intrusei mamei.

| AntoniSoulesOne a răspuns:

Se anunta o bataie intre doua feline sau pisici? Sa ma anunti. Dar taica-tu poate ca isi schimba parola. Cine stie, poate au probleme in casniciehappy Si poate ca nu o inseala. Pana la urma au un copil.

| RagnarokR a răspuns:

Ai putea sa o suni pe tipa aceea si sa o intrebi de ce vrea sa iti distruga familia. Ca ei i-ar conveni sa fie in asemenea situatie?

Apoi sa il iei si pe tatal tau deoparte si sa ii spui ferm ca stii ca o inseala pe mama ta si ca sa inceteze, etc. Nu ii spune de unde stii, daca zice ca de unde stii, ca nu e adevarat. Ii spui ca stii fiindca l-ai vazut si te intrebi ca de ce te-a mai facut, daca nu vrea sa aiba o familie unita. Atinge-l la sufletul lui ala rau si nesimtit.