Nu știu ce vârstă ai acum, și cât timp a trecut de atunci.
Nici nu știu dacă iubirea ta în continuare merită acest sacrificiu, să continui relația cu el. Nici nu știu dacă ai obligații legale, căsătorie, sau dacă ai unde să te duci, dacă pleci de lângă el, dacă ai o meserie, dacă poți să te întreții singură.
De afecțiune are nevoie oricine nu numai dta. În orice cuplu. nu curge zilnic numai lapte și miere, pot fi neînțelegeri, conflicte mai mari sau mai mici. Dar starea normală este de înțelegere, de colaborare, de idealuri mari și mici comune, de proiecte comune pentru care cei doi trăiesc împreună. nu de roman prost, pe care îl descrii dta. Așa că, indiferent de vârsta ta sau a lui, dacă el nu se schimbă, te decizi dacă asta vrei să fie viața ta în continuare sau nu, și acționezi, faci ceva.
Iti multumesc pentru răspuns
Nu are nici o relevanta cati ani are ala, puteai la fel de bine sa mergi dupa unu de 15 ani si sa fie la fel, sau de 25 de ani.
Nu te gandi ca ala e asa ca are 33 si tu aveai 16 ani,nici vorba,el asa a fost toata viata lui si la fel o sa fie mereu.
Caracterul unui om e una,iar anii lui e alta,nu varts ate face mai bun sau mai rau, asa te nasti
Tu trebuie sa mergi la scoala, parintii tai ar fi putut sa te forteze, iar daca el nu statea departe de tine ar fi putut intra nu la munca unde merge el, ar fi muncit moca la puscarie dar probabil parintii tai nu stiu nici ei pe ce lume stau asa ca ar fi trebuie sa mergi la scoala, implineai 18 ani si dupa faceai ce voaia,dar aveai deja alti ani,poate gandeai ceva mai bine decat acum
Poaste ca esti fizic bine facuta,de aici si apetitu tau pentru sex,ca doara de aia te-ai dus dupa ala nu asa ca nu aveai ce face sau ca voiai tu barbat.
O femeie doreste un barbat sau invers doara daca simt nevoia sa faca sex,altfel nau nici o treaba deci pe tine sa-i zic asa tea cam mancnat undeva de mica asa ca daca tea mancat si ai fost curioasa sa vezi si ce, uite ca ti s-a intamplat ceva naspa, asta datorita ca nu ai experienta deloc, ma refer experienta de viata zero
Asa ca eu zic du-te la parintii tai, mergi la scoala, asta daca inca mai ai 16-17 ani si fa liceul si dupa mai vezi tu ce o mai fi.
Dar acum deja esti femeie ai dat de gust si nu stiu de mai poti sta fara barbati ca de regula asa se intampla. Daca inca nu ai 18 ani parintii tai sau orice persoana te poate da in gat la politie si ala sa intre la racoare nitel asa ca mai bine nu mai trabita pe net nimic, cine stie cine te poate spune politiei, dar poate ca e mai bine asa, poate asa scapi de belea
Eu nu cred că e normal că te-i uitat la unul de vârsta lui.
Nu ai ascultat de părinți, acum vezi și tu cum stau lucrurile.
Normal ca NU e normal cum traiesti tu. Ce anume te tine legata de el? De ce nu pleci? Fugi fata mea mancand nori!
Nu e niciodată prea târziu. Poți pleca pur și simplu. Te întorci la părinți, continui studiile te angajezi sau faci ce vrei, dar ce rost are sa stai lângă un om care te tratează ca pe o proprietate personala, te controlează e gelos și te tratează prost. Ce rost are dacă nu ești fericita?
Effy35 întreabă: