| mirunaaa96 a întrebat:

Am nevoie urgent! Mama mea este destul de rea ca sa zic asa mai ales cand vine vorba de prietenul meu. As vrea sa merg la el de sambata dimineata pana duminica a doua zi. Mi-a zis ca in ziua aia e cu fotbalu' nu stiu unde si sa merg cu el,dar mama nu o sa ma lase. Ei ii e frica, stie ca merg la el si i frica sa nu ma lase insarcinata..doar asta are in cap, o inteleg.Ce sa-i spun ca sa o conving? pana sambata sa fiu cea mai cuminte? sa fac curat, sa vorbesc frumos? dar o sa-mi zica ca fac asta doar din interes.

Răspuns Câştigător
| Etelca a răspuns:

Da, incearca sa te comporti frumos, spune-i ca parintii lui sunt acasa si ca vor avea grija sa nu dormi in aceeasi camera cu el si sa nu se intample vreo tragedie...las-o sa vorbeasca la telefon cu parintii luiwinking

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Atat timp cat esti minora nu ai ce cauta acasa la baieti noaptile, iar mama ta intelege cel mai bine asta

| mirunaaa96 explică (pentru suntserios):

Am mai fost la el, m-a lasat mama..numa ca am fost despartiti vreo 2 saptamani si acum la mama i un pic mai aiurea..atata tot

| Blamely a răspuns (pentru mirunaaa96):

Daca ai mai fost explica-i asta.

| OoBunnyoO a răspuns:

Depinde in primul rand cati ani ai. Insa daca sa zicem ca ai peste 17, 18 ani ii poti spune ca va veti proteja si ca aveti prezervative si ca le veti folosi. Faptul ca vei fi cuminte pana sambata nu o sa o convinga ca nu veti face sex si ca nu vei ramane insarcinata cat dormi la prietenul tau.

| Adriana_AdDrii_1998 a răspuns:

Heii, si eu am avut aceeasi problema...cum am avut pregatire la liceu i-am zis ca ma duc la liceu, si apoi ca am pierdut masina...dar eu am stat la el, cauta si tu ceva de genul :* sper ca ti-am fost de folos happy