Probabil ca este detinuta de "Autoritatea Nationala Pentru Protectia Familiei si a Drepturilor Copilului "cu sediul in Bucuresti bd. Magheru nr. 7, sectorul 1".
Tel: 021-315. 36. 33, 021-315. 36. 30, 021-310. 07. 89, 021-310. 07. 90; fax: 021-312. 74. 74.
Eu zic sa-ti intrebi parintii, sa pui problema delicat, daca chiar ai date sigure ca ai putea fi adoptata (de unde ti-a venit ideea asta?). Nu cred ca s/ar simti raniti pentru ca ii intrebi, s-ar putea simti raniti daca nu i-ai mai baga in seama( dupa ce ca ei te-au crescut si te-eudcat si te-au uibit ca propirul lor copil) si le intoci spatele si te duci la parintii naturali.
Daca acele persoane te-au dat, e clar ca nu are rost sa-i cauti, ramai cu parintii tai pe care ii ai. (nu o sa fie ca in filmele americane, in care parintii naturali au fost fortati sa-si dea copilul sau chestii de astea).
In concluzie nu ai cum tu de capul tau sa afli daca esti adoptata sau nu, doar daca iti intrebi parintii.
Datele adoptiilor sunt secrete. Din cate stiu, se pot dezvalui informatiile doar cu acceptul parintilor adoptivi si naturali.
Vrei sa-ti cauti parintii naturali?! Nu merita! ITI GARANTEZ!
theyonutzu întreabă: