În legătura cu schizofrenia, nu înţeleg cum propria ta mamă a putut să râdă având în vedere că e o problemă serioasă. Îţi sugerez să mergi la doctor pentru un consult.
În al doilea rând, cu părinţii nu prea ştiu cum ai putea rezolva, pentru că şi eu sunt cam în aceeaşi situaţie ca şi tine, doar că la mine nu e chiar atât de serios. Cred că singura soluţie ar fi să îi ignori cât poţi tu de mult, cel puţin eu asta fac.
Mama crede ca aberez..ca nu sunt schizofrenica si vreau doar s-o sperii, sau sa par " nevinovata".
Buna, Catalina,
Iti intelegem situatia si vrem sa te ajutam.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Waw ce bine ne potrivim.Si eu i-am raspuns urat din cauza nervilor si m-a certat de numaa, dar asta ee e mama mea si cat de rau ne certam tot o iubesc :X Dupa parerea mea ar trebui sa vb cu ei depsree problema asta si la le spui si tu ce ai pe suflet si pana la urma sa va inpacati:X Sfatul meu este cand uneori te enerveaza sa nu o bagi in sema ca fiecare mama exagereazaa cum estee a ta si a mea si alor mai multi