anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am niste parinti handicapati.Am 17 ani imi iau hainele care nu le convin, daca fac cea mai mica greseala imi iau telefonul si tableta de fiecare data.Pe fratemiu il streseaza la fel ca la varsta de 18 ani il intreaba unde e, ce face, cu cine iese si il suna din 5 in 5 min.Ce sa fac? Am ajuns o anti-sociala din cauza lor si nu pot sa fiu si eu un om normal ca si ceilalti.

11 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Poate le-ati dat motive (alcool, droguri, anturaj de infractori, etc.).

| minrest a răspuns:

Sunt handicapati, lasa ca e bine, daca erau mai destepti poate iti cereau rezultate, te puneau la treaba; asa te verifica, iti cenzureaza imbracamintea, dar iti dau de toate, dupa puterile lor.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Esti asociala.
Antisocial se refera la cu totul altceva.

Te-ai gandit ca poate le-ai dat motive sa se comporte asa cu tine?
Probabil, cand te cearta, tu incepi sa ripostezi si nu te supui. Asta ii enerveaza si mai tare si incearca sa faca pe sefu' cu tine.

| Yurisa a răspuns:

Si ai mei fac chestia asta, dar nu ma deranjeaza ca nu am nimic de ascuns si ma cunosc foarte bine. Poate le-ati dat motive de se comporta asa.

| GabyT10 a răspuns:

Urat din partea ta sa-ti jignesti asa parintii.Ai idee cati copii si-ar da viata pentru parintii lor, cu toate ca acesti nu-si permit sa le cumpere lucruri noi, telefoane, tablete sau mai stiu eu ce "minuni"?! Te-ai gandit o secunda cand ai scris ca sunt handicapati?! Ce-ai face daca ar ajunge sa aiba un handicap?! Sper sa ai si tu copii si la fel sa te jigneasca, sa te barfeasca, sa nu te respecte. Daca asa vorbesti despre ei, clar nu esti un copil model cu care ei sa se mandreasca si sa-i ofere tot ce-i mai bun.Esti un copil rasfatat prea mult, crezi ca totul ti se cuvine si aici este vina parintilor tau.Asa cum îi tratezi pe altii, asa vei fi tratata.Sa-ti fie rusine!

8 Octombrie 2017
15 SimonaBubu
Am 13 ani si am ramas gravida.Ce sa fac? Sa avortez? Va rog seriozitate.
Ti-am facut copy-paste la intrebarea ta din 8 Octombrie 2017, spuneai ca ai 13 ani si esti insarcinata.Te rog, nu ne insulta inteligenta. Daca vrei sa atragi atentia prin minciuni, macar invata sa minti.Inca odata sa-ti fie rusine!

| Liviu a răspuns (pentru GabyT10):

Deh mai gaby, nu ai auzit ca mama prostilor e mereu gravida? laughing

| GabyT10 a răspuns (pentru Liviu):

Sa facem cheta si sa o sterilizam laughing.Imi pare exterm de rau cand vad cum unii copii isi jignesc parintii, de-ar avea habar cum e sa pierzi un parinte, crede-ma nu i-ar mai jigni sad.

| Valyasdfg a răspuns:

Obișnuiește.te, toți la adolescenta avem conflicte cu părinții, și iubita mea la fel dar cu timpul se plictisesc ei să te mai streseze

| HeadGeneral a răspuns:

Probabil că nu înveți la scoala si ii superi mereu

| AndreeaDeea210 a răspuns:

Si eu am fost ca tine. Dar te asigur ca o se schimbe in timp..si nu o să mai fie asa mai ales dupa ce termini scoala si te angajezi

| 500067790 a răspuns:

Spune le cât de emervanti sunt! Poate vor înțelege. Depinde de ce se poartă așa: sunt handicapați sau ai facut ceva ce nu le convine. Nu prea stiu ce ai putea face înafara de a le explica. Sper sa reusesti sa ii schimbi