anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o colega la scoala pe care nu o prea agreez, iar verisoara mea sta tot timpul cu ea cum as putea sa o indepartez de acea colega?

Răspuns Câştigător
| edy132 a răspuns:

@GânduriAlbe - depinde de situatie

De ce vrei sa o indepartezi? Ti se pare ca are o influenta negativa asupra ei. daca da atunci spune-i verisoarei tale cum sta treaba. Daca nu iti place fata ei. asta e alta treaba. Ea isi alege singura prietenii, nu poti alege tu pentru ea.

7 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Nu poţi, e alegerea ei cu cine vrea să-şi petreacă timpul. Poate nici colega ta nu te place dar nu-i interzice verişoarei tale să vorbească cu tine, ar fi fără sens. Tu cred că te poţi înţelege bine cu verişoara ta indiferent cu cine mai vorbeşte ea. Baftă!

| 54ndy a răspuns:

Bagă zânzanie între ele, când vine la verişoarta strecoară-i ceva în poşetă.

| Dannyjj a răspuns:

Pentru inceput incearca sa afli de ce nu-ti place de aceea colega.
Daca vrea sa faca rau, atunci spune-i verisoarei ca are ganduri rele.
Daca in trecut te-ai certat tu cu aceea colega, atunci nu inseamna ca si verisoara ta va pati la fel.
Daca pur si simplu tu nu o suporti pe aceea colega atunci nu ai de ce sa o indepartezi pe verisoara ta de ea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da ce treaba ai tu sa despati doi oameni? esti geloasa pe prietenia lor? invidioasa? REA?

| Georgiana05 a răspuns:

Prea puţin ar trebui să o intereseze pe verişoara ta de ce zici tu. E decizia ei să vorbească cu cine vrea.

Însa dacă fata aceea e falsă cu verişoara ta, atunci poţi purta tu o discuţie cu aman2, şi să rezolvi lucrurile.

| ღAnaღ a răspuns:

Mada, ori ce ai face u nu ma indepartezi de nmn:-p
Pt ca eu imi aleg sg prietenii, nu laege nmn pentru minebig grin

| fafanstefan a răspuns:

Are dreptate ana ascult-o