"Când pe străzi mai apoi / Ne-ntâlneam amândoi / Ca o tristă aducere-aminte / Eu cu altul mergând / Şi la braţu-i râzând / Tu cu altă femeie în minte /... / Dar de ceasuri târzii / Când doream ca să vii / N-ai să ştii niciodată."
Anumite lucruri nu se pot şterge chiar de tot. Ceva, ceva rămâne pentru totdeauna. Timpul însă este un bun ajutor. El face să se dilueze lucrurile până ce acestea devin suportabile.
Cam complicat... insa cel mai bine ar fi sa eviti orice contact cu acea persoana (daca chiar vrei sa o ignori).
Nu poti sterge asa de usor pe cineva din memorie.
Doar daca persoana respectiva s-ar indragosti de altcineva, atunci nu ar mai constientiza cealalta persoana (:
Dar esti sigur ca nu vrei sa formezi o relatie cu ea? Lasa-te purtat de val
Pai dacă va placeti de ce nu sunteți împreună, ca eu nu înțeleg.In iubire nu prea exista motive pentru care sa nu puteți fi împreună, doar dacă nu aveți sentimente destul de puternice încât sa "riscati".
Asa ca, ar trebui sa va gândiți la asta prima oara.Chiar aveți sentimente asa puternice unul pentru altul, încât sa va măcinați atât?
Tu nu poti face nimic ca ea sa te uite. Poti incerca sa-i spui clar si ferm ca nu va mai fi niciodată nimic intre voi si sa lasi timpul sa lucreze.
Nu spun sa nu mai vorbesti cu ea dar nu o încuraja niciodată. Fii rece si distant. Spune-i eventual de interesul tau pentru o altă fata.
Nu exista nicio soluție și niciun leac pentru o asa durere și nici Dulciurile sau Shorma cu usturoi nu ar face fața și nici băutul.
Eu zic ca ati putea incerca o relatie
Uneori ne complicam viata zicand ca nu se poate, cand de fapt se poate si se vrea de amandoua partile.
De multe ori ramanem cu un rest daca nu incercam ceea ce se poate incerca. Adica mereu te intrebi cum ar fi fost daca...
Si te pierzi in chestiile astea.
Daca tu crezi ca daca o taiati de tot unul din voi ar ramane cu resentimente poate ar fi mai bine sa nu renuntati de tot la ideea de relatie, ci chiar sa vedeti daca se leaga ceva.
Intr-adevar ar fi util daca ai detalia de nu crezi ca va potriviti.
Dar n-o inteleg p-asta cu ati avut emotii puternice unul fata de celalalt dar..."nu ne potriveam". Ai putea sa explici putin?
Buna.
Cred ca cel mai bine ar fi sa nu va mai vedeti, sa nu mai fiti in contact. Nu zic acum cand treci pe strada sa nu o saluti daca o vezi, insa cred ca v-ar face,, bine" amandurora acest lucru sa nu mai tineti legatura.
Eu ma gandesc asa: e greu sa uiti persoana la care ai tinut cand nu mai vorbesti cu ea, sunt departe unul de celalalt, dar sa o ai aproape e si mai greu cand au existat sentimente, parerea mea.