| AndreiWeisz a întrebat:

Am o dilema destul de mare si as avea nevoie de un sfat. Nu prea pot sa zic nimanui, asa ca intreb aici. Ce pot sa fac daca iubita unui prieten foarte bun imi tot face avansuri? Ma cunosc cu acest prieten de cand eram in liceu, ne intelegem bine, suntem si colegi la facultate. Stiu si cand s-a combinat chiar cu prietena lui, eram acolo cand a cunoscut-o laughing Problema a inceput cand amandoi ne-am dat "like" sa zic asa pe Tinder. Eu am recunoscut-o, dar i-am dat mai mult la misto, voiam sa o intreb ce cauta pe Tinder daca are prieten. Ma trezesc in schimb ca imi da si ea like si chiar imi scrie ca si cum nu era nimic in neregula cu faptul ca avea cont pe Tinder. Am lasat subiectul sa moara acolo, dar weekendul urmator cand am iesit in club cu ei doi si cu inca cativa prieteni, am iesit afara cu ea si inca o prietena ca sa fumam (prietenul meu e nefumator). Eu ma asez jos, iar prietena mea pleaca inapoi in club, iar ea se aseaza direct la mine pe picioare, foarte senzuala si incepe sa ma mangaie pe picior. M-am ridicat brusc si am plecat, ma gandeam ca poate ne vede cineva si am incercat sa uit faza aia.
Cateva zile a fost liniste, pana weekendul celalalt cand prietenul meu a plecat acasa la ai lui, iar ea a ramas in Timisoara. Ma trezesc ca imi da pe la 9 seara un mesaj pe Facebook daca nu vreau sa iesim la o plimbare, dar am refuzat, stiind ca probabil se va intampla ceva mai mult de atat. Nu prea stiu ce sa fac, nu prea imi vine sa-i spun prietenului meu ce se intampla, mai ales ca inca nu s-a intamplat nimic. Pe de alta parte nu stiu cum sa fac ca sa o evit, ea arata foarte bine si intr-o zi mai proasta, posibil sa nu ma mai abtin cum am facut-o pana acum. Ma puteti ajuta cu un sfat?

34 răspunsuri:
| Cortex a răspuns:

"Daca ai o tar*a tine ochii lipiti de ea, nu vreau sa iti refuz femeia dar sti ca n-o pot refuza". Eu zic ca daca faci sex cu ea, el afla si se supara pe tine, nu merita sa-ti fie prieten. Daca ti-ar fi cu adevarat prieten s-ar bucura pentru ca tu i-ai aratat ce fel de persoana este prietena lui.

| Cortex a răspuns (pentru Cortex):

Si sfatul:daca cateaua e in calduri racoreste-o bine de tot!

| Cortex a răspuns (pentru Cortex):

Am uitat sa-ti spun ca eu vorbesc din proprie experienta, eu m-am retinut si nu am facut-o iar acum regret si daca m-as intoarce in timp as face-o de 10 ori. Sper ca tu sa fi mai puternic decat mine atunci.

| xseven7 a răspuns:

Da-i un reject și spune-i prietenului tau ca sa stie ce fel de iubita usuratica are!rolling on the floor)