| jessica1029 a întrebat:

Am o dilema.Eu si iubitul meu suntem impreuna de mai bine de un an. El e foarte indragostit de mine si si eu...eram. Dar nu sunt sigura de ce simt. I-am spus ca vreau sa am o pauza dar sincer nu cred ca o sa ajute prea mult. Pur si simplu nu mai simt ce simteam odata pentru el.Mi-e frica de faptul ca daca ma voi despartii de el, voi regreta si nu-l voi putea avea inapoi. Il iubesc dar... uneori simt ca imi lipseste timpul doar pentru mine cu toate ca ne vedem doar o singura data pe saptamana( suntem la licee diferite). Nu stiu ce sa fac. Il iubesc dar are foarte multe defecte peste care nu stiu daca pot sa trec( nu recunoaste cand greseste, uneori e foarte copilaros si iresponsabil, iar alteori e puti prea pervers pentru mine, vr sa zic pervers cum sunt toti baietii nu ca ma forteaza) Nu e aproape niciodata romantic.
Oricat de mult timp de gandire imi iau nu ma pot decide daca il mai iubesc sau nu

Răspuns Câştigător
| Emma30555 a răspuns:

Ai tot timpul din lume sa ți găsești perechea potrivita. Dacă nu simți ca ești bine cu el nu pierde timpul, de ce sa ți fie frica de decizia ta? Nu trebuie sa regreți nimic în viata, trebuie sa mergi înainte și sa găsești ceea ce ai nevoie.

15 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

PAi discuta cu el si spune-i chetile astea si spune-i ca au ajuns sa te afecteze si daca nu face ceva sa le schimbi simti ca nu mai poti ramane langa el.

Răspuns utilizator avertizat
| Freya1 a răspuns:

Esti doar la liceu deci ai timp sa iti faci relatii.
Daca va vedeti o data pe saptamana si tu tot simti ca te sufoca e clar ca nu il vrei in preajma ta.Si apropo de asta e gresit sa te gandesti la ani tai ca vei ramane singura, asta nu se va intampla pentru ca baieti sunt peste tot.

| Plato a răspuns:

Ce inseamna sa iubesti? Nu definitia din dex.
Pana acum nu mi-a raspuns nimeni, poate esti prima.

| relian a răspuns (pentru Plato):

Ce inseamna sa iubesti? Este un sentiment care apare fara voia ta,adica nu il controlezi tu,pur si simplu se intampla, simti diverse chestii de la sex, pana la nimicuri, toate astea iti da o senzatie de euforie, te face sa te simti mai bine, asta daca si cel pentru care simti ceva ar simti si el la fel.
Cam asta inseamna sa iubesti.Atat timp cat simti chestiile astea inseamna ca iubesti laughing
Mmai exista si o alta iubire, aia de frati si parinti, dar aia este ceva mai diferita, fata de astlanta de partener de pat laughing

Am putea spune ca iubirea asta e de 2 feluri.Erasable and Non erasable laughing aia ce nu se sterge, este pentru familie, aia ce se o uiti este pentru cine nu merita laughing

| Plato a răspuns (pentru relian):

Mulțimesc de explicatie, dar as cataloga-o mizerabila. Atat de multe erori, incat nici nu stau sa ti le sesizez.

| Subsemnatul123 a răspuns (pentru relian):

Eu mereu cand "iubeam" pe cineva simteam numai depresie si suparare. De unde stare de euforie?

| relian a răspuns (pentru Subsemnatul123):

Daca asa simteai, atunci esti diferit fata de majoritatea oamenilor.Nu ai cum sa simti depresie, ori suparare cum spui. Poate daca partenera te supara, ori te insela etc laughing dar in conditii normale trebuie sa te simti bine.Altfel esti defect sa zic asa laughing

Esti un martafoi,un coate goale laughing ba mai sunteti deastia pe aici? Pe linga ca esti nu mai zic cum mai si arati laughing
Ba Bula eu am raspuns la intrebarea ta da? Daca nu ti se pare ok,sau ti se pare cum spui tu mizerabila,trebuie sa te faci de rahat pe la gura?
Daca nu iti este pe plac treci mai departe,trebuie neaparat sa spui idioteniile astea? Daca tot voiai sa spui ceva,spuneai multumesc de raspuns si aia era tot.
Esti praf,iar in loc sa taci,ai vorbit,iar cand ai vorbit ai facut curent de aer si ai ridicat praful in aer laughing adica esti in aer acum, ce te faci, cum o sa mai cobori jos laughing trebuie sa asteoti sa se depuna iar praful ala.
Pune si invata sa te porti, dupa intra pe aici si discuta cu oamenii ok? Aaaa si nu te mai chinui sa scrii ceva, esti praf, is lamurit de astia dealde tine.

| Subsemnatul123 a răspuns (pentru relian):

Clar sunt diferit. Dar nu era nicio partenera. Imi placea de ea dar toata lumea ma considera un ratat si imi era rusine sa vorbesc cu ea. Habar n-am daca si ei ii placea de mine, cel mai probabil nu.

| Plato a răspuns (pentru relian):

Normal ca trebuie sa raspund, ca sa atrag atentia celui ce a pus intrebarea ca vorbesti prostii. Iubirea e ceva divin, infinit, absolut, astronomic, nu nevoia de sex, auzi la el superficial. Nici nu stau sa-ti explic, e evident ca esti pierdut.

Daca vrei sa atragi atentia cuiva,fa-o civilizat,cu da cu mucii de pereti,Vad asa in general te dai mare citit,arati pe aici ce cauti citesti tu,dar o carte de buna purtare ai citit vreodata? Cred ca e cazul sa pui mana si pe o astfel de carte.
Stii? Cateodata cu toat citiutu tau te faci de tot rasul,o sa fii vazut ca unu care incearca sa arate ca citeste si el cate ceva.
Este foarte bine daca citesti,dar cel mai important in viata stii ce este? Sa fii om,sa respecti pe ceilantii indiferent ce spun ei,indiferent ce prostii spun, tu trebuie sa le vorbesti frumos, chiar daca le atragi atentia.
In plus tu nu ai cum demomnstra in cazul de fata, ma refer la intrebare ca este cum spui tu. Iubirea este ceva divin? Asta o spui tu sau asa ti s-a bagat in cap?
Nu ai ce sa imi explici, daca esti religios atunci e clara, nu prea avem ce ne povesti.Religiosii in genral nu prea au ce arata,asta nu ca nu ar vrea,ci pentru ca nu au ce si nici nu se prea pricep sa arate mare lucru.
UN om,un animal nu poate sa aiba sentimentul ala de care spui tu iubire daca nu face sex.
Tu probabil vorbesti din cartile tale de religie,acolo da este posibil si ce spui tu.
Dar ca tot veni vorba de religie si de iubirea aia divina de care spui laughing si iubirea dintre tata si fice este tot asa divina? laughing Oooo scuze ala era sex,ala cum il cheama sau chmea,Lot ala se iubea cu ficele lui parca nu? Sau doara se imperecheau ca animalele laughing cu aia cum ramane? Da uitasem trebuie sa duca specia umana mai departe,Dzeu nu putea face nimic in sensul asta,asa ca ia incredintat lui Lot proriile fice sa si le reguleze.
Man stii ceva? Du-te si vorbeste cu religiosii tai despre iubirea divina si alte povesti. Iubirea trece pe la sex, sufletul trece prin stomac mai intai, nu iti pica din cer mancare laughing trebuie sa faci rost de ea.
Ai dreptate esti o cauza pierduta, respiri aerul planetei fara folos, dar asta este, stai linistit ca nu esti singurul asa.Numa bine.

| GirlOnline81 a răspuns:

Inceteaza sa mai cauti sentimente acolo unde nu mai exista. Atat am avut de zis.

| Stropdeploaie a răspuns:

Hei buna! Te sfatuiesc sa te desparti definitiv! Esti intr o relatie nociva! Tu vrei un baiat romantic. unul care sa nu se gandeasca zilnic la sex! unul care sa te aduca pe culmile fericiri si altfel decat in pat! Tu vrei romantismul acela.Frumos definit!

| Adi88 a răspuns:

Poti sa-l lasi sa ti dea o palma. Iar daca iti trece si il ierti, inseamna ca il iubesti. Succes