| Adellyna99 a întrebat:

Am o dilema.eu si prietena mea ne'am indragostit de un baiat(ambele).eu il cunosc de 8 ani, iar ea de cateva saptamani. daca ma v'a alege pe mine prietena mea va fi suparata si invers.nu stiu ce sa fac.va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Mergeti amandoua la individ si il lasati pe el sa aleaga ca sa nu fie probleme in viitor.

7 răspunsuri:
| Anonima264 a răspuns:

Uite sfatul meu!
Nu strica prietenia doar din cauza unui baiat!
Relatiile sunt trecatoare dar prieteniile sunt vesnice!

| Tmcn a răspuns:

Din asta, una dintre voi tot supărată va ieşi, dar dacă sunteţi prietene bune, treceţi peste, doar nu vă poate alege pe amândouă. Oricum, indiferent pe care dintre voi o alege, trebuie să vă faceţi timp pentru prietenia voastră şi să nu începeţi să vă ignoraţi una pe alta, să vă purtaţi intrigi.

| AndraRox a răspuns:

Nu conteaza pe cine va alege, important este sa va iubiti si daca sunteti prietene o sa treceti peste.

Răspuns utilizator avertizat
| DSabb a răspuns:

Nu lasa o relatie sa iti strice prietenia. Baieti mai sunt pe lumea asta nu este nu mai el.winking

| crina_1119 a răspuns:

Pai nu ar trebui sa va suparati adica daca sunteti asa bune prietene tu sau ea va lasa de la ea si va trece peste, bucurandu-se pentru cealalta. Adica o intamplare de genu am avut si eu si prietena mea ma inteles si a fost alaturi de mine. Oricum nu te pripi cu concluziile pentru ca exista si varianta ca acel baiat sa aiba pe altcineva sau sa nu va placa pe niciuna. bafta. funda happy?

| Diiidii a răspuns:

Fiind prietene bune ...nu ar trebui sa va certati de la un simplu baiat! exista 100000 de baieti pe lumea asta! mergeti la individ si il lasati sa aleaga intre voi ...ca sa nu fie probleme intre voi!