Of, of, dragul meu. Cine stie mai bine ca tine ce-i in inimioara ta. Uite, sfatul meu de fata e ca daca o sa fii dragut si romantic cu ea o s-o cuceresti sigur! Fetele... spun ele ca le plac baietii rai dar se topesc cand cineva dulce le acorda atentie. Nu mai pune la suflet ce spun colegii. Timiditatea ta o sa dispara la un moment dat, dar acum nici nu trebuie! Poti sa ii cumperi Julietei tale ciocolata. Sau flori! Deschide-i usa, ofera-te sa ii tii geanta. Ia-i apararea daca cineva o necajeste. Si cel mai important, spune-i! Marturiseste-ti sentimentele si nu o sa te poata refuza. Asa frumos ai vorbit despre ea, ca daca nu erai indragostit, poate te-as fi vrut eu. Nu renunta, am prieteni care s-au cunoscut in generala si acum au relatii lungi si frumoase. Urmeaza sa se casatoreasca. Nu trebuie sa faci gesturi mari ca sa o cuceresti, ci lucri mici. Zambeste-i! Si nu bate apropouri. Nu-ti fie frica de parerea celorlalti. Eu cred ca o sa te admire daca o sa ai curajul sa incerci sa o cuceresti.
Ia un trandafir rosu, si asteapt-o undeva (cand vine spre scoala, de exemplu, du-te in fata ei si spune-i tot ceea ce simti ).
Wtf, nu trebuie sa-i faci cadouri si sa faci mare lucru special. Doar vorbeste cu ea, daca esti timid, pe facebook, etc. Vezi daca ii place sa vorbeasca cu tine sau nu.
maduuuu întreabă: