@Felys abereaza si probabil nu are idee pe ce planeta se afla.
Daca ce spui tu este real si efectiv ai ajuns sa ai cosmaruri, este foarte aiurea situatia in care ai ajuns.Crime pe fondul acestei situatii au loc zilnic, nu sunt prezentate toate in 'media', si uneori pentru mai putin decat ce spui tu, s-a ajuns la drame.
Din nefericire toti cei care opineaza pe aici cu ''la politie dom-le'' sa ii arate lui, nu au nici o legatura cu relaitatea.Cel mult, cu reclamatii si insistente un judecator il va scoate din casa si eventual ii va pune un ordin de restrictie si asta nu neaparat, dar asta nu inseamna ca acea hartie te va apara de el.
Situatia este foarte sensibila si din nefericire nu cred ca cineva de aici, organele abilitate, etc, iti va da solutia corecta(politia il amendeaza, il scoate din casa fortat, nebunul peste o zi, doua, o saptamana, te asteapta, te taie bucati si gata), nu este nici primul caz, nici ultimul, si in istoria ultimelor 2-3 luni s-au vazut la tv astfel de situatii.
Opinez ca o parere in plus, poate la fel de neavenita, cum le consider pe cele citite pana acum, ca singura sansa reala este ca 'psihopatul' de care vorbesti sa fie doar gura de el, si tot ce sustine este doar presiune pusa pe tine cu scopul de a te tine langa el din disperarea de a nu te pierde(acest lucru poate tu sa il identifici mai corect), esti cea care ai trait cu el, si pentru mine este o surpriza de ce ai avansat pana la a-l primi in casa ta, deoarece astfel de persoane dau semne de genul de foarte devreme, nu sunt necesari 5 ani.
Succes si grija, poate nu o sa fie atat de neagra situatia, dar nici roz nu pare.
Eu zic sa mergi la un membru al familiei dar acest individ sa nu fie cu tine si sa apelezi la politie ca el sa nu stie si sa le povestesti de amenintari celor de la politie si daca politia nu face nimic apeleaza la forte si mai competente
Singurul lucru pe care ar trebui sa l faci este sa mergi la politie sa nu -ti fie frica
Cred ca ar trebui sa vorbesti cu politia. URGENT! Incerca daca poti sa-l filmezi in timp ce te bate.
E interesanta ideea ta dar ar trebui sa te gandesti ca la un om de genu asta nu prea ai la ce sa te astepti, adica nu stii ce o sa faca dupa ce ies de acolo. Daca o ia cu forta, sau daca o asteapta cu altii, sau singur, cum au mai spus si altii e o situatie foarte delicata care poate degenera brusc chiar si de la un simplu gest.
E foarte simplu...rupe-te de el. daca vrei sa te feresti de o drama..si daca tot te va cauta.ia un ordin de restrictie de la postul de politie din localitatea ta FUNDA?
Buna
Laura ce sa spun o gramada de sfaturi dar si eu caend eram mai mic la fel se intampla cu mama, foarte periculoasi acesti oameni cand incepe sa transforme. asa ca trebuie sa actionezi brutal cu el. daca spui ca ai un salariu decent poti plati pe cineva sa-i dea o bataie sora cu moartea si mai bine sa planga masa decat tu.sunt baieti disponibile pentru 1000 de euro il impacheteaza si ai scapat de belea doar cu forta bruta o poti scoate la capat in rest ce spune oameni ca ai fost... ca l-ai primit niste aiureli era clar sa il primesti cand este sotul tau. dar acum ca s-a transformat trebuie sa il linistesti.
Parinti nu ai? Bineinteles ca la politie trebuie sa apelezi oricum. Exista ordine de restrictie daca el se mai apropie de tine la o adica!
Sfatul meu este sa te mariti cu el. Asa fac majoritatea femeilor cu barbatii abuzivi. Daca totusi nu te accepta de nevasta, eu te-as sfatui sa ramai cat mai multa vreme cu el deoarece pare un baiat chiar de treaba.
Radubz, esti un cretin! Ca bărbat, bănuiesc ca eșt varză. Se poate sa fi dobandit eu un al 7 lea simț pentru detectat idioții. Macar am invatat un lucru de la cretinu' de lângă mine.
Cel mai bine ar fi sa te duci la politie si sa te protejeze cineva dupa aceea, alta optiune nu gasesc, totusi esti si tu devina ca acest comportament nu se dezvolta intr-un an de zile, el este cel putin din adolescenta dezvoltat, nu stiu care a fost treaba de l-ai lasat sa stea in casa ta si tot el sa faca legea, politia intr-adevar nu poate sa te protejeze mereu, trebuie sa stai un timp cu prietenii/rude ceva, si bagat putin frica in el prin niste metode neortodoxe de bataie ca sa nu te mai deranjeze.
Du-te la sectia de politie si cheama un politist cu tine si zii ce se intampla.
anonim_4396 întreabă: