anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intreabe; Eu prietenesc demult cu un baiat, dar eu simt pentru el mai mult ca prietenie.Luna acesta prietena mea si-a facut cunostinta cu el si au inceput o prietenie buna insa el zilele acestea imi scrie ca o place. Ce sa fac n-ar una nu pot sa intele, o luna in urma el mi-a spus ca o place pe o fata din prieteni mei din facebook si acum deja de prietena mea cea mai buna.Cind prietena mea l-a intrebat de mine a spus ca eu nu stiu ce simt pentru ea inainte o placeam dar acum nu stiu. El este un temperament timid insa eu cam in iunie ii dadeam inditi ca il plac dar el iar mi-a spus ca o place pe alta. Dar nu pot sa inteleg ce vrea de la mine imi scrie daca de ceva ma ajuta imi da sfaturi cind ma duc undeva cu baieti sa fiu atenta. ajutati-ma ce pot sa fac cu el eu chiar simt ceva pentru el mai mult decit imi place. Dau funda

Răspuns Câştigător
| Scuturici a răspuns:

Complicata treaba...eu nu stiu ce sa zic.Stai deocamdata in banca.El te considera o sora.Imagineaza-ti ce ciudat ar fi daca te-ai saruta cu frati-tu sau ceva de gen...bleah! Pur si simplu zii in fata.Nu ii mai da indicii. Daca esti asa apropiata de el precum spui inseamna ca si tu poti sa-i zici orice.

Ti-am mai spus.E o situatie cam delicata la tine.Nu stiu ce-as face in locul tau. Oricum ...Succes!

4 răspunsuri:
| AliceThai a răspuns:

"prietenesti"... dar cati anisori ai tu, Nana? happy

| IMC90 a răspuns:

Sa ii zici adevarul. am mai zis pe undeva, in relatii e ca la sah, cine face prima mutare are intotdeauna avantaj.

| NoChanceForUs a răspuns:

Pierzi prea mult timp pe facebook și prea puțin timp la școală.Ai o gramatică mizerabilă!