anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aveam impresia ca ma place o fata. Aseara ii scriu noapte buna si dupa ies dar ea a mai ramas... dupa doua ore o vad on si o intreb de ce nu doarme pentru ca la ora aia de regula dormea demult.

Raspunsul ei a fost ca vorbeste cu un baiat.

Eu ce sa inteleg? Cum sa reactionez?

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Trebuie sa intelegi ca nu reprezinti o prioritate pentru ea.
Respectiv,
Nu trebuie sa reactionezi in niciun fel.

Pana la urma nu sunteti intr-o relatie, deci nu ar fi o problema.
In lipsa unei relatii e libera dpdv moral sa vorbeasca cu oricati tipi vrea ea.

Acum ca ea ti-a dat de inteles ca te place, sau ca tu ti-ai imaginat singur asta, nu pot sa ma pronunt.

Tot ce trebuie tu sa faci, e sa ramai la fel cum ai fost ca si pana acum, sa incerci sa dai ce e mai bun din tine.

Si noi ceilalti vorbim cu fete, si, la fel ca tine, de multe ori nu suntem singurii care vorbim cu respectiva/respectivele.

Pana la urma poate sa vorbeasca si cu 10 tipi simultan, daca eu stiu ca sunt cel mai bun dintre ei, unde e problema?
Daca il alege pe altul, aia e, pierderea ei.

Ea are dreptul sa vorbeasca cu alte persoane sa-si dea seama ce si cum, si crede-ma, mai bine sa vorbeasca cu alte persoane acum, cat sunteti pe cont propriu, decat sa vorbeasca dupa ce aveti deja o relatie.

Asa ca nu te mai comporta ca un pusti ranit la orgoliu, comporta-te ca atare, are balta peste, iar daca asta nu e pestele tau, inseamna ca fie e altul pe aproape, fie nu esti intr-o balta, ci intr-un acvariu gresit.

14 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Ar trebui sa intelegi ca nu esti singurul baiat din lume...
happy

Bula
| Bula a răspuns:

Daca ea vorbeste cu alt baiat cu doua ore dupa tine, de unde draq ai dedus ca te place? laughing

| darrio2007 a răspuns:

Impresia ta a fost gresită.

| sierra1 a răspuns:

- deocamdată nu ți-e nevastă să-i limitezi cercul persoanelor cu care comunică

- nu inseamnă totuși că nu are vreo scântneie in ceea ce te privește

| Lioana a răspuns:

Pai poate ca te placea dar daca tu nu dai semne ca o placi discuta si cu altii.
Dar chiar daca ai da semne ca o placi, sa nu crezi ca daca o fata te place nu mai discuta cu nimeni. Chiar daca esti in relatie cu ea poate face asta. Cata vreme doar discuta, nu inseamna nimic.

| ywar a răspuns:

Iei telefonul si i-l faci praf in cap. Daca nu ajuta asta, iei baltagul si i-l dai in cap. The end.
Te duci o belesti ca se da la altii!

| ForeverAlone97 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa o dai dracului

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E interesata de ala mai mult decat e de tine,de fapt probabil nici nu mai existi in radarul ei.
Nu o mai cauta,iar de te cauta ea doar fa sex,daca sunteti capabili de asta (educatie si altele,plus sa nu-i dai sperante ca vrei altceva, nici sa-ti faci tu de te face ea sa ai asa ceva).
A fost interesata de tine PROBABIL dar si-a pierdut interesul,ori ai tu ceva ce trebuie schimbat ori nu esti compatibil cu ea - aici gasesti tu raspunsul.
E un raspuns subiectiv,tu decide pentru tine cum consideri ca e mai bine, tu te cunosti cel mai bine.
Multa bafta,sunt multe femei,fete, stai tu linistit, o sa ai parte de alta, fii barbat si nu te lasa doborat asa usor de lucruri de astea, nici macar un pic.

| gabriielaaa a răspuns:

Dar tu de ce erau on după două ore. Doar pentu că tu crezi că te place nu înseamnă că ai dreptu să fii supărat ca ea vorbeste si cu alt cineava. Poate e doar un prieten si vorbeau normal.

| Rotazi a răspuns:

Cu alt baiat, nu cu tine. laughing)

| Emanuel25252 a răspuns:

Pai, se pare ca are un iubit, deci mai bine las-o si du-te la alta, daca gasesti, vezi, cele mai bune fete sunt alea cu ochii albastri si caprui parul blond sau negru dar cel mai bine ochii albastri si parul blond sper ca te-am ajutat

| Subsemnatul123 a răspuns (pentru Emanuel25252):

Nu prea mai exista multe femei cu par blond si ochi albastri. Eu abia ce am vazut vreo cateva in Anglia, in Romania chiar n-am vazut niciuna. In Romania majoritatea au ochii caprui si parul negru, de fapt majoritatea romanilor au trasaturile astea.

| Marin321 a răspuns:

Pai din irl

| Florina038 a răspuns:

Întrebarea mea este: Dar tu o placi? Dacă o placi încearcă să clarifici situația. Dacă nu las-o. Nu îi oferi speranțe false doar din politețe.
*Poate că fata chiar te place dar văzând că nu prea are șanse, își încearcă și ea norocul cu altcineva.