Pai trebuie sa ii spui exact ce simti, adica: vreau sa fim din nou amici, nu mai simt nimic pentru tine, vreau sa stergem totul cu buretele(cum a zis si softcristi), si sa fim din nou amici, sa incercam din nou. Daca refuza, nu mai e amicul potrivit pentru tine si asta e
Succes!
Dragostea intre doi baieti se consuma mai cu foc decat intre fata si baiat, iar suferinta datorata rupturii dragostei lor doare mai tare decat normalul. Sfatul meu...lasa totul la voia intamplarii, stiu ca suferi, dar nu ai ce face... poate el nu a vrut sa se desparta de tine, dar cei din familia lui l-au obligat sa se izoleze de tine. Atat pot sa-ti spun...
Am trecut si eu printr-o situatie asemanatoare... Am aflat dupa ani de zile ca s-a speriat din cauza ca ma intelegeam prea bine cu maica-sa... Doamne cat am ras... O sa revina totul la normal. Incearca sa te apropii din nou de el... Nu te gandi la ce o sa creada daca il suni... Daca chiar crede ca esti indragostita de el, explica-i ca nu-i asa si ca il vrei ca prieten... Incearca sa te comporti cu el ca si cu un prieten si il vei avea ca un prieten. Succes!
Sterge-ti amandoi totul cu buretele.
Dar ca la inceput nu v-a mai fi niciodata.
Eu mai demult am luat o hotarare: niciodata sa nu stau cu un prieten bun/coleg... acum ca sunt la liceu, am schimbat-o un pic, am zis ca se poate cu coleg. cert e ca daca stai cu cel mai bun prieten, in cele din urma o sa il pierzi. ramane la alegrea ta, ce preferi: un prieten pe viata sau un iubit care azi e, maine poate nu mai e langa tine... parerea mea :p
Mai gay nu cred ca esti. Dar iti zic ceva de care ar fi bine sa asculti. Cine te-a inselat odata te va insela si a doua si a 3-a oara.Sau cine ti-a facut rau odata iti va face si a 2-a oara. Asa ca nu iti fa sperante ca o sa fie mai bine. Incearca sa iti cauti pe altcineva care sa iti fie aproape si sa te poti inteleg.Degeaba iti va promite marea cu sare ca dupa 2-3 saptamani va fi la fel ca inainte.
Linda iti multumesc si eu imi dau seama ca nu va mai fi ce a fost dar cred ca aveam nevoie de cineva sa mi-a spuna...mersi
Si elena de unde ti-a venit ideea ca sunt baiat? am scris mai sus ca mi-a cerut sa fiu iubita lui deci.