Nu cunosc cazuri, dar și dacă există, sunt sigur că aceștia nu s-au expus până acum.
Da,eu,doar ca ea nu ma mai vrea zice ca nu mai sunt pe gustul ei... după ani de zile în care am vorbit, ne-am trimis poze, nuduri, ne-am văzut în secret sa nu ne prindă și noștri
Posibil, însă șanse mai mari sunt să înceapă soarele să emită fosfor în loc de fotoni.
Eu cu Manuela avem o relație de amor și virtual și real, TPU nu înseamnă dating sau matrimoniale
Da, eu fosta aici am cunoscut - o. Well, a fost prima mea relație, n-a fost cea mai bună.
Ne-am despărțit după 4 luni. Ea mi-a dat mesaj privat prin 2019, la sfârșitul lui Decembrie. Prin Ianuarie anul trecut am început să vorbim. Ea ploieșteancă, eu sibian, a fost o relație cu năbădăi și gelozii aiurea în condițiile în care ea avea 18, și eu 25, i-am dat papuci în Aprilie după ce în Martie chiar de întâi ne-am văzut, a venit cu tot alaiul după ea, nici nu ne-am putut săruta măcar. Prima și ultima mea relație.
Vexx s-a dus. Pacat! Eram chiar fericit sa-l vad cum arunca cu jigniri in stnga si dreapta.
DyMaN întreabă: