Cu tata... pot discuta despre orice.si cand spun orice absolut orice.
Cu mama nu am o relatie foarte apropiata dat fiind faptul ca de cand eram mica a lucrat aiurea.cu un program ce nu ii permitea sa petreaca foarte mult timp alaturi de mine. Tata imi facea toata poftele si acum mi le face si din cauza asta cred ne-am apropiat mai mult...nu spun ca nu o iubesc pe mama, doamne fereste, dar tata e altfel si tin sa precizez ca are undeva aproape de 50 de ani , si mama e mai tanara cu mult...
Cu mama desigur...toata ziua stau pe capu ei )cu tata n`am shanse.trebuie sa fac cum zice el.si plus ca nu are nici rabdare sa ma asculte.
Am un tata batran si in carucior, dar care mai judeca, insaa mama a murit demult, cand gemenele mele aveau doar 4 ani...; mama e doar una si nu o poti inlocui nicidata. Cu drag, Lucien
Cu nici unul. din pacate...mama ma mai asculta cateodata. dar nu suficient... iar tata... e genu de persoana.careia nu ii poti spune nimic...pentru ca are impresia ca orice zice el. e mai bine decat ce pot spune eu.si de multe ori greseste... dar nu pot comunica cu el...mama e ok...insa nu se baga cand sunt discutii intre mine si tata.si asta ma deranjeaza.pentru ca de multe ori am dreptate.
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz... întreabă:
ellai întreabă:
Sigmund întreabă: