| carbon21 a întrebat:

Am o întrebare, cum fac sa văd partea buna a unui lucru? De exemplu partea buna a unei relații, ce întrebări sa-mi pun sa văd dacă merita sa mai rămân in ea sau nu?

Răspuns Apreciat de Editori
| sofisis a răspuns:

Am citit undeva o chestie foarte misto:
Nu alegi un om cu care poti trai, alegi un om fara de care nu poti trai.
Ideea e asa...in general simtim ce si cum. Nu exista intrebari existentiale la care sa raspunzi ca sa stii adevaruri absolute. Totul e un risc si totul e bazat pe alegeri.
Alegi sa vezi partea buna a lucrurilor. Alegi sa ramai sau sa pleci. Etc.

6 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Deschizi ochii si urechile la fapte si gesturi. Fiecare individ are alte asteptari si alte dorinte, nu exista ceva general.

| Sn4k3 a răspuns:

Aveti niste intrebari unii... Mai ramane sa intrebati cum sa respirati.

Răspuns utilizator avertizat
| Swae a răspuns:

Pai incearca sa pui tot ce s-a intamplat intr o balanta. Daca-s mai multe lucruri rele sau bune, gandeste te si la ce vrei de la o relatie si ce aveti in comun si cat de mult investeste si cealalta persoana in tine(emotional si din alte puncte de vedere)
Si e alegerea ta ce faci de acolo.

| Tataru_Ionut_2001 a răspuns:

Sa te gandesti si sa vezi daca ea te iubeste cu adevarat, adică daca a tine la tine si te ajuta cand ai nevoie. Adică ce conteaza daca e o răsfățată, sau daca nu e in totalitate fata pe care ti-o doresti, pentru ca nimeni nu este perfect, daca stai sa cauti asta la o fata rămâi singur.
Gândește-te la lucrurile care v-au adus împreună, dar și la momentele frumoase pe cate le-ați petrecut împreună si daca acum ai amintiri frumoase cu ea.
Gândește-te la tot ce a fost între voi, cu bune cu rele, încă de la începutul relației si fa un rezumat. Dacă acel rezumat are o poveste frumoasa in ea atunci merita sa rămâi in relatie.

| Paula2018 a răspuns:

Iti faci o hartie, pui acolo pe o parte avantaje, pe o parte dezavantaje si vezi unde e mai bine. Numai ca daca iti pui deja intrebarile astea, cumva mi se pare ca ai alea cumva.