Buna. uithe eu zic ca ai facut bine.cum au zis si cele de mai jos. daca te coborai la mintea lor nu rezolvai nimic.doar ca puteai uh pati alt ceva.mai bine vorbesty frumos decat sa te cobori la mintea altora
''cum s-a mai zis:nu te pune cu un prosth''
ei fac chestyy din astea doar pentru a se lauda in fata altor persoane in general a fetelor.
si e aiurea ca nu ai prieteni.
pentru ca nah. uneori prieteiii te mai si ajutha la greu.
dar daca uh zici ca o ai doar pe iubitha tah.asta e.incercaty sa va intelegety unul pe altul si sa va iubiti mult de tot.
si nu te'ai umilith. dc te'ai fi umilith? decat sa te baty si sa patesty altele.mai bine le vb frumos
dc zici ca esti molau?
pentru ca nu te'ai batut cu ei? sau cu altii?
nu dellok... din contra asta inseamna ca ai mintea mai buna ca a lor...si ca nu te baty doar pentru a impresioan o fata.sau iubitha tah
sa fii ferikith cu iubitha tah
si iubiti'va mult:*
Stai linistit, nu-ti mai fa probleme pentru astfel de persoane care isi bat joc de ei insisi, in definitiv. E o lipsa de respect fata de propria persoana sa te cobori la un nivel atat de josnic incat sa te bati cu prima persoana pe care ti se pune pata si sa injuri mai ceva ca la usa cortului (tocmai, cortul n-are usa ).
In opinia mea, si a multor persoane ( sper ) ai actionat ca la carte, ce-ai fi rezolvat daca te coborai la nivelul lor si le raspundeai cu aceeasi moneda? Absolut nimic! Poate inrautateai situatia si se intampla ceva si mai grav!
Cu prostii nu te pune niciodata, te vor invinge tocmai prin...prostie!
Succes si nu te schimba, pa-pa!
Mie mi se pare ca ai procedat corect.
adica sa fim realisti 7 vs 1?
mda nu e ceva favorabil zic eu
iar apoi prietene-i tale ii place de tine asa cum esti de ce vrei sa te schimbi
Nu te-ai umilit deloc.ai facut ce credeai tu ca este mai bine...si de alt fel nu cred ca puteai tu singur sa te bati cu 7 persoane, sa fim seriosi.
daca prietena ta a zis ca ai facut ce trebuia si ea considera ca a fost bine inseamna ca asa e.persoane agresive sunt peste tot, si eu sunt de parere ca daca le raspunzi in acelasi fel(adica cu violenta) nu ajungi nicaieri, ba din contra mai rau faci pentru ca se ajunge la si mai multa violenta.
eu zic ca ai facut ce trebuia.:*
Parerea mea este ca ai procedat bine. Daca ai fi reactionat violent probabil ar fi fost mai rau pentru tine, avand in vedere ca erai defavorizat din punct de vedere numeric. Oricum, sunt sigura ca si prietena ta e mai fericita sa te stie teafar, decat sa sa stie ca ai vrut sa ii iei apararea si ai ajuns rau.
Pai,
1) Din tot ce zici mi-ai demonstrat ca nu sti sa scrii.
2) Cat esti "molau" mi-am dat seama fara sa mai fi precizat.
3) Nu prea esti popular, nu te stie nimeni nu ai prieteni--->"luzar"
4) Chiar nu sti sa precizezi ceva
5) O vei pierde pe asa zisa "prietena" a ta
6) Cand te duci cu "prietena" ta te duci prin locuri publice atata timp cat sti ca esti un fraier.
7) Nu cred ca ai tu ce sa faci cu ea, dar ma rog
Acum te-am criticat, iti voi da si niste sfaturi!
1)Fa-ti prieteni! Cum? Simplu! Poti incepe prin a te imprieteni cu colegii din clasa ta!(Ma refer la cei mai "populari" nu la "tocilari")Cum? Ai putea chiuli impreuna cu ei! E o metoda foarte buna!
2) Ca sa nu se ia nimeni de tine nu trebuie sa fi "Bruce Lee" ci doar sa ii cunosti tu sau ei pe tine.
Acum sa-ti dau o veste buna!
Cu putin noroc POATE nu o sa se mai ia de tine!
Si cum nimic bun nu vine singur
OAMENII NU SE SCHIMBA
Sa citesti de 2 ori ce ti-am zis!
Sincer fara suparare dar daca ai fi sarit la bataie ai fi fost sinucigas. 7 contra 1. E clar cine ar fi castigat.Nu trebuie sa t schimbi. Dupa parerea mea e mai apreciat un baiat linistit decat unul bataus.
Tu ai facut bine ca nu te-ai luat la bataie sau tare in gura ca pateai mai rau pacat ca daca nu ai prieteni nu ai la cine apela bine ma refer asa ca fapt divers nu stiu ce sa iti zic eu zic sa aveti grija de am2 si sa evitati cazuri din astea iti urez mult succes si multa iubire din partea iubitei tale Numai bine
Da dar de ce nu ma simt asa bine am senzatia sti cum nu stiu cum sa explic nu mi-am dort in viata mea sa omor pe cineva asa de tare credeti-am. de ce am starea asta foarte urata? ma maturizez sau?
Da dar am o senzatie nu stiu cums a spun senzatia urmatoare" nu mi-am dorit nici o data in viata mea ca acum sa omor pe cineva" asta ce inseaman ca ma maturizez si devin vreun razboinic sau e mintea mea dezorientata care e insetata dupa varsari de sange inutile?