Dupa un timp, fetele vor mai mult intr-o relatie, decat emoticoane.
Daca nu primesc, atunci cauta altul, care le da ce doresc.
Nu esti gelos dar te-ai gandit la faptul daca te inseala sau nu. In trei saptamani nici nu ati avut timp sa va cunoasteti.
Mai lipsea sa intrebi si cum a luat nastere universul.
Nu vei gasi raspuns obiectiv la "problema" ta, trebuie doar sa accepti situatia si sa te adaptezi. Da-i mesaje mai rar, ca nici o fata nu vrea stres din partea baiatului. Scrie-i rar si scoate-o mai des pe afara.
Pai daca o zapacesti la cap cu mesaje, de aia iti raspunde greu si nu tot timpul.
Stabiliti si voi cand comunicati, si aia e, dar daca va vedeti zilnic, ce rost are sa o zapacesti si cu mesaje?!
De aia o lasa mai moale probabil.
Plus ca de ce nu ai intrebat-o pe ea ce ne intrebi pe noi?!
Nu vred ca și-a pierdut interesu, numai ca a fost perioada asta de craciun și revelion când o ajuta pe maică-sa sa facă mancare, au venit și ceva neamuri la ea și mno normal ca nu prea a putut, dar in fiecare seara vorbim de la 10-11 pana la 5-6 dimineața?
Poate are și ea treaba. Și poate nu e genul sa puna așa multe emoticoane.
Aveți 3 săptămâni totuși.
Nu te mai stresa atat.
Avand in vedere faptul ca ai acces la conturile ei personale, e clar ca nu ai incredere in ea. Daca e "relatie" la distanta te poti astepta la orice, de asta "relatiile" de genul nu tin. Sau poate pur si simplu are si ea treburile si activitatile ei de care trebuie sa se ocupe.
Pai dacă ea s-a oferit sa mi le dea? Ce vrei sa fac? Tot ma bătea la cap sa intru pe contul ei de insta sa văd cine a reacționat la povestea ei, iar pe snap, nu am intrat când mi-a dat contul și tot m-a bătut 2 ore sa intru
Atunci mai aveți pâine de mâncat până să ajungeți la o relație serioasă. Oferă-i ceea ce dorește, altfel vei ajunge irelevant pentru ea.
Poate ca nu prea ii place ei comunicarea virtuala, ca sunt si astfel de persoane, deci nu trebuie sa te superi din asta.
Nici eu nu ii raspundeam instant lu iubitul meu, de ce, ca nu prea aveam chef sa raspund instant, la mine a fost fara motiv, so deja facem 2 ani de cand suntem impreuna.
De ase. enea sunt genul de om care prefera sa vorbeasta la telefon, nu prin mesaje.
Stai calm, si 3 saptamani? nici nu va cunoasteti suficient.
middle654 întreabă: