Da' eu nu vreau sa fiu avocat. Vreau sa fiu medic♥.♥
Atunci vei intelege cind vei da la medicina.
Si nu iti este frica atunci cand pui mana pe injectie Nu ai palpitatii, nu iti transpira mana :-s? Nimic?
Eu nu cred ca sunt asa de "rari" cum spui tu...eu stiu multi baietii care plac fetele de la 11-12 ani...in fond eu am avut primul prieten la aproape 12 ani
Auzi tie iti arde de bataie la cei 100 de ani ai tai? Vezi, tocmai de aia am zis ca se gasesc RAR baieti care sa nu isi bata joc de fete!*idiot*
Deci iti arde sau nu?
Valea pana nu chem politia!
Se vede cati ani ai, apropo, ca raspuns la intrebarea ta, baietii prefera fetele mai dezvoltate.(fizic si mental)
)
Poate pentru ca la 11-12 ani nu-ti arde de dragoste?
Traieste-ti copilaria, ce naiba!
E posibil sa iti placa de cineva la 11 ani, dar nu prea stii tu ce-i cu tine la varsta asta.
Pentru ca la 11-12 ani o fata e doar un copil si nu are de ce sa ii arda de umblat cu baieti. La varsta aia ar trebui sa se joace cu papusile iar un baiat nu are nevoie de asa ceva
Eu am avut prima menstruatie la 9 ani dar asta nu m-a impiedicat sa raman inca un copil. Problema generatiilor care vin nu e faptul ca se dezvolta mai repede ci dorinta de a deveni cat mai repede adulti. Pacat insa ca ei nu isi dau seama de lucrurile minunate pe care le pierd dorindu-si acest lucru si actionand ca atare pentru all face realizabil
Pentru ca tin la libertatea lor si respecta legea. Pentru corupere de minori iei oleaca de ani.
La baieti nu le plac fetele asa de mici le plac fetele de minim 14 ani imi pare rau de tine daca esti an cazul asta sper ca te-am ajutat!
Deoarece fetele mai mari "au ce arata" daca ma intelegi ce vreau sa spun. pe cand o fata de 11 ani se uita la desene si se joaca cu papusi, dupa parerea lor... funda?
Rari? Este o intrebare foarte bunaMajoritatea baietilor invata(Foarte rari)Dupaceea baietii golani(Fumeaza, beau, drog etc,,)Dar cum sa ai yubytha in clasa a 5? Incepe si tu a 6-7 nu a 5Bft. Sper ca te am ajutat...
Depinde..de varsta baiatului. poate el se simte prost ca ceilalti o sa faca ''misto'' de el ca este cu o fata mai mica sau in cele mai multe cazuri baietilor le plac fetele mari sau de varsta cu ei
Effy35 întreabă: