| anablue11 a întrebat:

Am o întrebare fără un răspuns, ma lasă confuza mereu. eu de mică n-am fost genul care sa caut relații neaparat, deși asta mi-am dorit mereu, aveam asa zise ‘crush’ uri pe anumiți tipi, dar mereu am fost respinsă. dupa ce am mai crescut am încercat relații cu diferiti baieti, mai mult de un sarut n-am putut si la scurt timp m-am despartit. dupa aceea a urmat o perioada lunga in care n-am mai vorbit cu nimeni, chestia este ca lucrez intr-un loc public si constant cunosc persoane, sunt bărbați care vor totusi sa ia contactul cu mine dar sunt genul care are nevoie de timp pentru a acorda încredere si atentie, chestia nasoala este ca de fiecare data când imi place mie de un tip si îl caut, trebuie mereu sa intervină ceva si brusc nu ma mai caută, asta fiind in momentul in care am un declick si incep sa simpatizez cu adevărat tipul. in schimb cei pentru care nu am nici cel mai mic sentiment, ma caută in continuare, făcându-ma sa ma simt si mai prost. asa am ajuns la vârsta de aproape 19, fără nici o relație stabilă. se simte ca un blestem. parca totul din jur ma opreste din a fi cu cineva.

5 răspunsuri:
| DovleacTurbat a răspuns:

Potolește-te, ai 19 ani nu 49.

| Daz01 a răspuns:

Nu trebuie să îți faci griji, nu ai găsit încă băiatul potrivit. Ai abia 19 ani, ai timp suficient să-l găsești. Bucură-te de tot ce îți oferă viața la vârsta pe care o ai, cu siguranță găsești băiatul acela chiar atunci când te aștepți cel mai puțin. Poți da șanse mai multe și băieților care sunt interesați de tine, poate pe moment nu vezi nici special la ei dar după ce cunoști lucrurile se schimbă. Succes.

| AnaisAnais15 a răspuns:

Stai liniștita, și eu tot 19 am. Și am trecut numai prin experiențe exact cum ai trecut și tu. Ce îmi plăcea mie, nu ma plăcea înapoi. Și tot am.trecut prin experiente de genul pana când mi-a ieșit în cale sufletul meu pereche. Fii mai lejera, mai răbdătoare, nu pune totul la suflet, toți din universul ăsta are un suflet pereche. Dacă cineva face un pas către tine, și are intenții bune, îți garantez ca vei simți asta. Doar sa nu l intepartezi cu gândirea în exces. Ia totul cu calm, ce e al tău, va rămâne indiferent ca e bine sau rău.

| Lioana a răspuns:

Esti tanara la 19 ani. Eu prima relatie serioasa am avut-o la 24 ani. Tu esti abia la inceput. Ai timp.
Daca ai observat ca baietii se indeparteaza de tine cand incepi sa ii placi, nu le mai arata ca ii placi asa repede. Tine-o pentru tine o vreme, pana isi dau si ei seama ce vor.
Eventual analizeaza relatiile tale, gandeste-te ce faci tu atunci cand esti indragostita si poate iti vei da seama ce anume i-a indepartat pe baieti.

| Alissia97 a răspuns:

Buna!
Sunt in aceeasi situatie as putea spune, numai ca sunt cu 5 ani mai mare decat tine.
Singurul sfat pe care pot sa ti-l ofer este sa cauti mai mult oameni in viata reala decat online.
Online foarte greu iti gasesti ceva stabil.
In viata reala printr-o recomandare ai sanse mai mari de reusita, mult succes!