anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare la care doresc sa primesc un raspuns.Imi place mult o fata dar nu stiu cum sa fac sa ma placa. Dati-mi niste sfaturi repede (Atentie am doar 12 ani)

Răspuns Câştigător
| The0nly a răspuns:

Si eu am cucerit cu metoda asta fi atent la baiatu:
O inviti in oras intr-un loc frumos linistit sau la un suc deschizi o discutie mai aprinsa ex(ca daca a mai avut un prieten sau.)a 2 zi
ii faci complemente frumoase atentie nu te da matur comportate matur si frumos respectos dupa care a 3 zi ii spui adevarul ca este frumoasa si ca iti place de ea si o sa fie a ta
P.S.
Daca sti tu ca ii place de altcineva nu mai inerca fetele sunt ca un parazit daca si-a gasit gazda acolo ramane...

6 răspunsuri:
| KJewel a răspuns:

Fratele meu are 12 ani. nu stiu daca sunteti in vreun fel asemanatori sau nu, dar, poate ai vrea sa mai astepti. Daca nu, fii tu insuti, nu incerca sa pacalesti pe nimeni ca esti altfel, ii chiar pe tinee insuti. si pentru binele tau, acum si mai departe, ar fi bine "tu insuti" sa insemne: amabil, politicos, amuzant, de treaba, onest, sincer, decent.

| barbiedoll_2931 a răspuns:

Da'i de intzeles ca o placi sh daca nu merge spune-i... invit'o la o plimbare ceva iar daca te refuza inseamna ca nu te place... sau e interesata de tine sh e f timida

| Nesquik_8060 a răspuns:

Poi in primul rand nu te da mare [pentru ca fetele urasc asta]. incearca sa fii tu! trebuie sa te placa pentru ceea ce esti nu pentru ceea ce ai vrea tu sa fii. Daca e de acceasi varsta ca tine sau mai mare e mai complicat pentru ca fetele in general sunt atrase de baieti mai mari... mai maturi.
Incearca sa fii si tu atent cu ea, distreaza-te cu ea, scoate-o la un suc, incercati sa va cunoasteti si poate iese ceva :->

| Loving a răspuns:

Stai cu ea fa-i complimente vorbeste cu ea despre cei place ei etc si poate te va placea si nu uita ca roata se intoarce

| ArtemisD a răspuns:

Trebuie sa o faci sa aiba incredere in tine, sa stai cat mai mult in preajma ei.Incearca sa fi cel mai bun prieten al ei su dupa veceti voi.

| ZambetuCulorilor a răspuns:

Intai mai asteapta sa crestilaughing