| KiduuPink a întrebat:

Am o intrebare! La un baiat ii place de mine, dar eu nu pot sa zic ca ma dau in vant dupa el.Si este o colega la care ii place de el, dar lui nu-i place de ea.Colega asta e una din cele mai bune prietene ale mele, dar acum ea e suparata pe mine si spune ca l-am facut eu pe Adi(asa il cheama pe baiat) sa ma placa pe mine, dar mie nici nu imi place de el. Ce as putea sa fac sa ii cuplez pe ei doi, sau macar sa nu mai fie suparata pe mine?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Supararile astea sunt niste copilarii, pritena ta nu e prietena ci amica altfel nu te-ar fi inteles total pe dos.
Niciodata nu-ti recomand sa te bagi intre doua persoane de sex diferit, lasa-i pe ei daca se plac sa aiba parte unul de altul.
De altfel in cazul in care ceva merge prost si datorita tie au ajuns sa fie impreuna tie ti se reproseaza tot, tie ti se pune in carca tot.
In toata aceasta copilarie ai partea ta de vina pentru ca dai prea multe explicatii fata de amica ta, i-ai povestit ca baiatul te place, o faci invidioasa si daca-o ti asa amicitia voastra se face praf curand, relatiile de amicitie dintre fete se strica usor daca in joc intra un baiat la care cel putin una din grup are atractie fata de acesta.
Orice ai face, chiar daca ei o sa fie impreuna, daca baiatul te place, tot o sa gandeasca la tine, maia tarziu o sa fie gata s-o tradeze pentru tine, asa dar pastreaza distanta si da dovada de maturitate in ceea ce faci.

13 răspunsuri:
| Luori a răspuns:

Tu nu trebuie sa fii cu cineva pe care nu-l placi, si poate ca si numitorul comun ( baiatul ) trebuie sa stie ( bine ar fi de la tine sa afle ).
Prietenei tale ii explici ca asa s-a intamplat, nu ai facut anumea, si ca nu ii poti ordona lui pe cine sa placa. Este alegerea lui, sunt gusturile lui. Prietena ta este momentan frustrata caci acest baiat nu o place pe ea, ii explici si altceva de facut ( din partea ta ) nu-i de facut. Intelege, sau sta cu susul in jos.

| mona a răspuns:

Explica i prietenei tale ca tu nu ai de gand sa te cuplezi cu adi pentru ca nu ai nici un sentiment fata de el...iesiti intr o zi toti trei undeva si dupa un timp lasa i singuri,vezi cum decurg lucrurilr intre ei,daca e sa fie ceva intre ei, va fi daca nu, dragoste cu forta nu se poate[ma refer la sentimentele lui adi pentru prietena ta]

Răspuns utilizator avertizat
| bkb300 a răspuns:

Simplu ii spui verde in fata nu-mi place de tine suntem doar prieteni da stiu pe cineva care este foarte draguta si sta numai cu ochii pe tine.

| Rossey a răspuns:

Spune-i adevarul baiatului si adevarul prieteni tale. Spune-i si ei sa vorbeasca cu el sau el cu ea.Dar sa stii ca inimii nu-i poti porunci.

| Rossey a răspuns:

*prietenei

| Lala18 a răspuns:

Complicata si enervanta treaba.Te inteleg perfect, am trecut si eu prin asa ceva. Sper sa fie doar ceva de moment si sa inteleaga prietena ta ca tu nu ai facut nimic si ca nu e vina ta ca tipului ii place de tine, ca altfel nu prea mai e prietena.Am avut si eu prietena din astea care iti intorceau spatele cand nu obtineau ce vor si dau vina pe tine.Stii vorba aia, prieten, prieten dar branza e pe bani.Stai de vorba cu ea, iesiti undeva la un suc ceva si explica-i frumos cum sta treaba, daca nu pricepe cu vorba buna o sa vada ea ca nu iti place de tip din moment ce nu o sa fiti impreuna.Acum daca e suparata pentru ca el te place pe tine si nu pentru ca ea crede ca tu il placi, asta e putin diferit si egoist din partea ei. Daca e asa e mai greu sa o faci sa inteleaga ca tu n-ai facut nimic.Ma mir ca nu te acuza ca i-ai facut vraji tipului sa te placa,ca asa fac unele.Daca nu poti sa o scoti la capat cu ea nici prin vorbe nici prin fapte,atunci las-o un timp in pace pana isi revine,e mai bine asa decat sa va certati.
Acum in ceea ce il priveste pe tip.Spui frumos ca nu simti nimic pentru el.Daca nu intelege cu frumosul,fii mai dura. Daca nu intelge nici asa ignora-l. Daca nici asa nu merge, o s-a cam trebuiasca sa il suporti.Mie mi s-a intamplat odata tot asa sa ma placa un tip si eu nu-l placeam, si s-a tinut dupa mine aproape 2 ani, cu pauze, dar a fost destul de insistent si enervant.Bina ca intr-un final si-a gasit pe cineva si m-a lasat in pace.
Sper sa iasa totul bine si sa te impaci cu prietena ta.Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simplu

spune-i adevaru ca nu iti place sica asta nu se va intampla niciodata si dupa ce i zici el o sa fie oarte trist iar in momentul in care el este trist colega sau prietena ce iti este vine si il consoleaza si se ofera sa ii vindece rana facuta de tine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De cuplat nu vei reusi sa-i cuplezi daca lui nu-i place de ea.I-ar ei ii va trece supararea daca iti e o prietena buna, v-a intelege si ii v-a trece cu timpul. Explicai ca dragoste cu sila nu exista, in plus nu esti vinovata tu ca lui ii place de tine. Daca iti e prietena trebuie sa inteleaga si v-a trece peste:*winking

| AlinaGeorgiana01 a răspuns:

Il zici lasa-ma! si te dai la alt baiat, El va renunta la un moment dat. Daca nu da-i cateva palme si scapa de el.winking

| ramona_3149 a răspuns:

Uite! Nu ii spune adevarul ca poate nu va recunoaste ca te place sau l-ai face sa se simta prost.Dar poti sa-i spui ca prietenei tale ii place de el. Daca el se mai uita la tine su dupa ce iai spus asta ei bine... atunci va trebui sa-i spui adevarul!

| Oanna_1609 a răspuns:

Foarte conplicata situatia am ptrecut si eu exact prin acceasi chestie...e o situatie cam delicata dar te-ai gandit sal chemi prin oras sau pe la tine pe strada si chiar atunci sa fii cu colega ta iar in momentul in care stau ei doi si nah or mai vb u sa se retragi si cand vor gasi niste subiecte comune sau nahhh poate chiar ajung sa se placa... eu asa am facut cei drept acelui baiat nu-i placea deloc de ea dar sa obisnuit cu fata si acum stau impreuna

| alex_3330 a răspuns:

Spune-i baiatului asa:nu vreau sa te fac sa suferi dar nu te iubesc esti de treaba insa vreau sa fim doar prieteni...prieteni tale zii ca nu-ti place de baiatul ala si daca nu te crede inseamna ca nu tie prietena adevarata!