| bubu_1541 a întrebat:

Am o intrebare
mama mea pleaca in italia.sufar ce pot sa fac nu mai ampe nimeni in afara de tatal meu doar ca ei sunt despartiti. nu mai am cu cine vo0rbi. m-am certat si cu mama mea dar nu pot sa accept ca pleaca la un alt barbat. ce sa fac sufar si nu stiu ce pot sa mai fac. ajutor

9 răspunsuri:
| andreeaaa1 a răspuns:

Buna! Si daca mama ta pleaca tu la cine stai in grija.Nu ai nici macar o prietena foarte foarte buna caruia sa-i povestesti si sa ai macar un umar pe acre sa te sprijini.Eu cel putin am o prietena buna buna buna de nedespartit de 3 ani caruia ii spun si imi spune totul. Poate mama ta e mai ferciita cu acel om. Poate nu s-a impacat cu tatal tau.Credeo are si ea problemele ei. Poti sa te dui sa-ti ceri iertare si sa-i spui cat de mutl suferi. Poate te va ajuta si iti va spune ca totul va fi bine.
AI grija de tine!
D33@

| DeniZu a răspuns:

Hey buna! umm...sincer povestea mea se aseamana cu a ta asa ca lasa-mi si mie te rog idul tau...
Multumesc si...mult curaj, asa am fost si eu.

| mAkE_2626 a răspuns:

Salut, buna! Imi pare rau pentru tine, eu am tatal plecat de 7 ani in Frantahappy. Gandeste pozitiv, mama ta incearca sa-si refaca viata, da e greu pentru tine, stiu cum e, dar tu vrei sa ramana singura si sa sufere? Asa daca stai sa te gandesti e curva, e proasta, dar daca e cu cineva e si ea fericita, e tanara presupun, las-o sa traiasca viata, tu fa-i bucurii, ea te facut, ea poate sa nu te mai iubeasca, dar e imposibil, findca e mama ta.Gandeste pozitiv calmeaza-te.Asta e viata, las-o sa-si faca viata e si ea om. Te duci la tatal tau, vorbesti cu el, cu prietenul/prietene. Fa-ti o viata frumoasa, traieste-o cat mai poti. Fundita?; x

| Shammal a răspuns:

Uite, vorbesti cu noi. E dificil cea ce experimentezi tu, gandeste-te ca mama ta are viata ei si alegerile ei; muta-ti atentia catre Tine; gaseste-ti activitati care te pasioneaza, creative, care le faci cu bucurie; iti spun ca tu ai toate raspunsurile de care ai nevoie; uite un joc care pentru mine functioneaza; ia doua scaune si punele fata in fata, acum pe un scaun stai tu cel care pui intrebarea si pe celalalt tu cel care ai toate raspunsurile; pune-ti intrebarea tie cel care ai toate raspunsurile, mutate pe scaunul pe are tu esti cel care ai toate raspunsurile si raspunde-ti pentru ca pe acest scaun esti tu cel care ai toate raspunsurile!, vizualizeaza-te pe scaunul din fata ta, lasa-ti imaginatia libera. Citeste cartea http://www.scribd.com/doc/25906409/Don-Miguel-Ruiz-Arta-de-a-iubi, o sa gasesti in ea ajutorul de care ai nevoie

| box a răspuns:

Esti fata sau baiat? putem vb adica ne putem imprieteni mai mult si cine stiehappy
lasa un id daca vreitongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa fi stapana pe tine, si curajoasa.Si sa ai rabdare.La inceput are sa fie greu, dar cu timpul ai sa te obisnuiesti.Curaj ia atitudine si incearca sa treci peste acest moment greu din viata ta, cu totii avem momente urate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa-mi un mesaj pe privat cu id-ul tau te rog.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O vei intelege.stii tu; capra sare masa, iada sare casa. daca ai grije, no sa fie chiar asa. daca nu ai...asta e.

| deea1705 a răspuns:

Buna am doar 18 ani si nu stiu cat de mult o sa conteze pentru u parerea mea dar multumeste-te ca totusi ai cu cine sa te certi si ca o auzi macar o data pe saptamana la tel mama mea a murit acum 3 ani iar de un an sunt singura nu vreau sa ma plang dar trebuie sa te gandesti ca asta e viata si ca fiecare lucru se intampla cu un scop... pupici si fii tare totul depinde de tine mai ales ca in ziua de azi afara e jungla...