Nu pot sunt prea departe de casa dar am incercat sa le caut ei tineau actele ascunse rau si le puneau intr-o geanta si tot se uitau la ea daca am luat ceva
Te intorci acasa, ca doar nu vrei sa trimitem pe cineva sa ti le caute.
Pe ce motiv nu-ti da actele? Tot ceea ce ai nevoie pentru buletin este certificatul de naștere si buletinul vechi. Actul de spatiu ti-l da iubitul. Banuiesc ca buletinul vechi il ai. Certificatul de nastere il declari furat (pentru ca practic asa este) si iti scoti un duplicat.
Dupa cum am scris ei nu mi-au dat niciodata in mana si au ascuns mereu certificatu si bulentinu vechi
Buletinul nu au voie sa ti-l retina. Trebuie sa-l ai permanent asupra ta. Explica-le asta. E ilegal ceea ce face tatal tau.
Totul trebuie facut legal - te duci la politie si ceri acolo ajutorul. Daca tatal tau te prinde ca dai tarcoale pe acasa chiar ca te bate rau! Acuma esti pe picioarele tale, tatal tau nu merita sa ramana in mintea ta decat ca o amintire neplacuta. Nu trebuie sa-l mai vorbesti de rau, dar stai cat mai departe de el. Incearca sa ajuti si pe mama ta dupa ce vei fi mai independenta si vei avea putere de decizie
anonim_4396 întreabă: