Și eu am întâmpinat problema asta în adolescenta,si cumva cred ca tine foarte mult și de lipsa de maturitate.
Îți spun o chestie,o persoana ce te umileste nu prea tine la tine. Poate sa fie atras de tine,dar nu sa te iubească.
Sau,fiind probabil la o vârstă cu o mentalitate mai copilăroasa se poate chiar sa tina la tine dar imaginea lui în societate sa fie mai importanta. Spre exemplu dacă are un prieten doi ce nu te plac,sau din contra, te plac și tind cumva sa va despartă, sa va bage zâzanie, vor începe sa facă mișto de el ca e cu tine, sa îl cicaleasca și el ca sa nu para pamapalau are reacții neadecvate fata de tine.
Trebuie sa ai grija ce oameni ți în jurul tău ca mai dai și peste din astea.
Sau daca sunteți prieteni buni, înseamnă că are o minte copilărească, așa sunt copii
Esti sigura ca el te placea? Nu stiu ce sa zic, dar cand cineva te place nu te injoseste, poate in schimb sa te mai tatoneze, sa te mai tachineze, sa te necajeasca intr-un mod inofensiv, dar nici intr-un caz sa se p1se pe tine, scuza-mi expresia.
Sunt adulți în toată regula care încă fac asta. Adică oameni care nu știu ce vor și nu se maturizează niciodată. Printre adolescenți cred că se întâmplă la ordinea zilei.
Asa suntem noi baietii la adolescenta, vrem sa parem interesanti dar fara sa fim interesanti de fapt