Renunti la el in favoarea fetei care e deja cu el...de ce sa distrugi o frumoasa prietenie pentru un tip care probabil nu te place (din moment ce are prietena).Deci...eu as renunta la el de dragul unei prietenii, el e unul la o mie dar voi trei ca prietene (adevarate)mai rar ai un asemenea noroc
Nu te baga! Fosta mea prietena cea mai buna a facut greseala sa se bage si de atunci eu nu am mai avut ce discuta cu ea.Am ajuns sa ne certam foarte rau si etc...Parerea mea.Eu aproape era cu acel baiat urma sa fim impruna, dar ea s-a bagat stiind foarte bine ce e intre noi.Nu am putut sa o iert si nici nu vreau. Daca tinea la mine, ma respecta si nu se baga.
Da tie iti place si celorlalte 2 fete tot le place baiatul...dar el pe care o prefera? daca si-a ales deja o domnita si o iubeste nu ar fi just sa ii respecti alegerea din moment ce il iubesti?
Pai As fi facut de la inceput un pact cu ele: sa nu fie niciuna cu el sau pe cine o place aceea va fi cu el etc.
Acum aveti grija sa nu va stricati prietenia din cauza lui! Sincer, chiar nu merita! :*
Te.am pupattt!
As incerca sa il cuceresc! sincer daca esti mai frumoasa decat pr tha si crezi ca esti mai potrivita pentru el incearca s vb ca el intre 4 ochi dar ceea ce vb sa ramana intre voi, si vezi daca va potriviti, poate cu si el te place dar nu stie cum sa iti zica:*bafta!
Se pare ca esti in situatia descrisa de tine :-)) pai ar fi 2 solutii. 1 daca nu te intreseaza prietenia cu cele doua prietene atunci poti scoate artileria grea de cucerire a tipului si 2 daca te interesaza prietenia incearca sa te abtii de la gandul ca vei fi cu tipul respectiv ceea ce nu prea cred si atunci inevitabil vei ajunge la solutia 1.Acum depinde de tine pe care o alegi
Fac in asa fel in cat sa se desparta.dar fara sa se arate prea mult ca asta vreau...foloseste texte discrete si incearca sa te dai pe langa el in lipsa prieteni tale.succes.:Xfunditsa?
Pai daca baiatu ala e chiar superb ii fac sa se desparta sau cand nu e prietena aia cu el flirtez si il fac sa se indragosteasca de mine
IngerG întreabă:
Scama_6413 întreabă: