Uita si treci mai departe fetele sunt mai hotarate si mai curajoase ca baietii si daca sunteti prieteni si tu iai spus ca iti place si te a refuzat asta inseamna ca nu vrea, deci daca ea va vrea iti va spune, eu zic sa o lasi balta si sa fi cu ea doar amic asa cum te si vede
Spui ca ati ramas prieteni si te-a respins frumos deci astea sunt detalii semnificative. Suna destul de bine. Parerea mea e ca ar trebui sa mai incerci. Dar nu ca data trecuta. In iubire e adevarat ca trebuie sa comunici, dar nu mereu prin cuvinte. Dupa cum ai vazut si tu asta nu merge mereu, mai ales la inceput. Cand vrei sa cuceresti o fata trebuie sa ii vorbesti despre voi prin gesturi mai mult si despre orice alte banalitati prin cuvinte. Asa e cel mai bine. Mai ales la inceputul unei relatii. Aici daca folosesti cuvinte trebuie sa flirtezi mult, sa faci orice discutie banala sa fie picanta. Dar daca nu e stilul tau, nu prea are sens. Incearca sa exersezi mai bine decat sa te simti fals, penibil. Daca e o fata draguta si cu bun simt eu spun ca merita o ultima incercare. Dar atat. Daca nu iese nici asta nu mai are rost. Eu iti spun ca in timp o sa vezi ca nu o sa mai simti la fel.
Nu-s femeie dar sa-ti raspund si eu. Probabil te roade intrebarea de ce, poate ti-a stimulat orgoliul si ambitia. Poate ca circumstantele ar fi altele si te-ar accepta, insa poate ai abordat-o gresit, cine stie daca nu ai intrebat-o prea direct si ea prefera ceva mai subtil. Insa, cu riscul sa fac si greseli uneori, in mintea mea nu inseamna nu si o relatie are nevoie de amandoi, daca unul din ei nu simte la fel atunci nu poate fi o relatie corecta - pentru nici unul din ei.
Mai incearca, dar nu prin vorbe...Gesturi,priviri,zambete etc. Iti poti gasi o fata(amica) incearca s-o faci un pic geloasa(mai mereu, nu stiu de ce, un barbat nedisponibil devine extrem de atragator). Strseaz-o apoi ignor-o total, apoi iar arata-i ca o placi. S-ar putea sa mearga, trebuie doar sa ai rabdare! Bafta!
Eu zic ca nu trebuie sa te dai batut, arata-i ca tii la ea si o sa vezi ca incet incet o s-o cuceresti cu felul tau de a fii(dar fii tu insati)si totul o sa fie bine
Daca nu vrea sa fie cu tine mai incearca sa o uiti chiar daca este greu
Incearca sa te indragostesti de alta fata
Incercarea morte nare eu zic mai bine s-o intrebi decat sa ramai cu indoiala sau dupa sa regreti ca nai intrebato. daca te refuza iar macar o sa mergi cu mai multa incredere mai departe si fara niciun regret. bafta
Viata e simpla si frumoasa la fel ca fata de care vorbesti tu... las-o in pace mai bine si o sa-ti gasesti alta de care o sa-ti placa. Alege viata ta decat sa insisti pe o fata care te-a respins prima data si acum poate sa accepte din cauza insistentei tale sau din cauza ca sunteti buni amici si nu vrea sa te ranesca iar. Relatiile de genul asta nici nu dureaza si se termina si cu un soi de marcare psihica.
Mai fa o incercare, da nu parea prea disperat sau insistent. Daca refuza si de acesta data treci mai departe!
Are sens sa incerci daca tu simti asta nici-odata sa nu fii pesimist.Incearca si lupta daca o placi, nu renunta la ceea ce vrea inima ta.Bafta
Pai mai incerca o apropiere iar daca vezi ca nu da roade atunci poti fi sigur ca nu mai are nici un rost si ca fata te vede doar ca pe un foarte bun amic sa zic asa. dar ai grija cum o faci ca dupa sa nu mai fiti nici macar prieteni... spune-i adevaru ce simti pentru ea ...sau ce ai pe suflet poate asa intelege si sar gandi mult mai mult "la oferta"
Pfff dificil. tu probabil chiar iti doresti din tot sufletul sa mai incerci deoarece crezi ca de data asta raspunsul va fi altul. daca de atunci relatia voastra nu a progresat, adica nu simti ca v-ati apropiat mai mult slabe sanse. gandeste-te bine daca tu crezi ca merita incercarea
Eu zic sa nu te dai batut...Mai incearca o data si daca se intampla la fel, atunci las-o balta!