Eu cred ca fetele ca si baietii cauta unul/una cu minte, asa vor avea si dragoste, si-o familie frumoasa, si bani eventual.
Moartea la femei, banii şi pumnii tăi. Ce poate să fie mai frumos?! un shll red pe buze, care merge de minune cu movul( natural) de la ochi!
Un bărbat adevărat, care ne iubește şi cu bune şi cu rele, asta vrem
Sincera sa fiu,in lumea asta fara bani esti un nimic! Nici casa,nici masina, nici bani de haine cand vrei, nici multe altele. Iubiria da-o dracu, ca decat sa iubesc si sa stau pe strazi, mai bine traiesc dupa bani
Ce caut: un băiat bogat care sa ma iubească. Din perspectiva fetei rele îți spun ca îmi plac băieții hotărați care știu ce vor de la viața, inteligenți și non-conformisti.
Un baiat matur cu perspective care sa aiba un trai mediu si care sa ma iubeasca, sustina, respecte si aprecieze
Pai sincer eu nu caut niciunul pentru ca stiu ca o sa il aleg pe cel pe care il iubesc eu nu tine neaparat daca ma iubeste el sau nu
Ai pistol sau vrei sa iti imprumut pe al meu? Iti dau bonus un glont adevarat. Stii ce ai de facut cu el.
Tu trebuie sa iti creezi drumul, tu trebuie sa iti faci casa, tu trebuie sa munceti pentru bani nu numai te folosesti de frumusetea ta si de ce porti intre picioare pentru a obtine bani usor. Frumusetea este trecatoare. La fel si banii... Trebuie sa inveti sa ii castigi. Nu sa mergi in totul de-a gata si mare domnisoara realizata gen Monica Gabor. Acestea nu se numesc FEMEI. Sunt femei cu moravuri usoare.
Unul cu bani, dragut, care se comporta frumos, atent, care sa le **** de cate ori are chef. ca mineee )
Pai fugiti femeilor dupa barbatii cu bani multi. Barbatul cu bani stii cum este? Te considera proprietatea lui. Iar daca te plictisesti de el si vrei sa ii dai papuci, nu va accepta si apoi umbla dupa femeie sa ii ia gatul. Si credeti-ma ca am prieteni bogati care si-au gasit femei care stau cu ei mai mult pentru bani. Majoritatea au acceasi conceptie. "Se desparte de mine, ii iau gatul". Toate au un pret.
Am zis eu buni vreodata? Aroganti, evident.Asta nu inseamna ca nu trebuie sa ma iubeasca))
Ai intrebat fetele si dai funda unui baiat.)))) Ce cocalar esti!)))
Sa te atraga cineva fizic, este usor.
One night stand, mult mai usor …. Ce imi doresc eu, aproape imposibil de gasit
Mi-e greata cand citesc comentariile tale
. Mi-e ca fac icter.
Johnny, Johnny pistolaru, mai este putin pana la Halloween.
Pana atunci incearca sa nu mai furi jucariile la copii!
Unul cu o situație financiară mai slabă. Mă doare undeva dacă ai bani și ești frumos când ești prost. Prefer caracterul întotdeauna, inteligența, umorul și maturitatea în locul banilor. Dacă ne iubim nu văd de ce banii ar fi o problemă. Problemele astea se rezolvă purtând discuții serioase cu celălalt. Dacă amândoi depunem efort, relația nu are de suferit în niciun caz.