Daca respectul a fugit dintre voi - vezi de drumul tau - daca nu exista respect nu exista nimic intre 2 oameni ( indiferent de sex)
Dacă îi va părea rău, și vezi intenții de genu ăsta, se poate ierta, oricum trebuie să-l ierți, că e tăntălău, dar nu neapărat să și continui relația cu el, e cam nesimțit, părerea mea, dacă te bîrfește așa, e cam lipsit de minte, lipsit de maturitate!
Sti? Dupa parerea mea chestia asta da dovada ca nu iti este si nu ti-a fost niciodata un "prieten adevarat". Daca iti era cu adevarat prieten iti zic eu ca te ierta dupa ce ti-ai cerut scuze.Eu cu prietena mea ne spunem tot dar nu mi-am auzit niciodata vorbe la scoala, iar cand ne certam ne imipacam imediat.Si mai ales ca voi doi v-ati certat dintr-o prostie mi se pare o chestie absurda sa te barfeasca.Zic asta pentru ca si eu am patit la fel si am invatat sa am mai multa grija cu cine stau si cu cine vorbesc despre chestii care sti tu nu ar trebui sa le stie nimeni. Sper ca te-am ajutat si ai mai multa grija.:*>:d
Daca a facut asa din cauza ca nu ai fost de acord cu el intr-o chestie...nu prea stiu ce sa spun, probabil, el era suparat de dinainte de ceva si a profitat e ocazia asta ca sa iti arate ce suparat e, dar daca a inceput sa te barfeasca eu nu m-as mai impaca cu el
Daca la scoala te barfea asta inseamna ca vroia sa se razbune pe tine deoarece poate l.ai enervat foarte tare, si el credea ca daca te barfeste tu vei fi de acord cu el intr-o privinta. Daca sunteti prieteni ft buni atc te va ierta si, si tu pe el.