| V7c9jjo0 a întrebat:

Am o intrebare.Sunt BFF cu o fata inca de la gradinita.Pana in a patra a fost bine.In a patra mi-a facut viata un calvar.Dar prezentul conteaza. Am observat ca fata asta a inceput sa se poarte cam urat cu mine.M-a acuzat pe nedrept de doua ori.Prima data am iertat-o, dar a doua nu(in secret sunt suparata pe ea rau).Nu i-am raspuns la mesaje si bine i-am facut.Am intrebat-o la o provocare ce parere are despre mine si a zis ca sunt cute(cica sunt SYS ei ). Cand am intrebat-o de defecte a zis ca nu zice.Voi ce parere aveti? Se foloseste de mine? E prietena adevarata? Sa mai fiu prietena ei? Sa nu mai fiu? Ea e genul de fata care barfeste mult,laudaroasa, te intreaba mereu ce faci, te suna de 111111 de ori pe zi si vorbeste 24/24 cu tine la telefon, e invidioasa cand iei nota mare, e geloasa ca esti mai desteapta ca ea.Ce sa fac? Ca nu mai rezist.O sa vina o excursie si ea nu vrea sa stea cu mine in autocar.Cred ca fiecare persoana si-a ales pe cineva...Ce replici sa ii dau ca sa ii blochez neuronii?(Scuze pentru greselile gramaticale, tastatura e de vina)

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ce fel de bff snteti voi daca nu va spuneti in fata tot adevarul, una despre alta?
Ea o face, cu laudorosenia, cu jignirea, cu tot... tu nu!
Deci o relatie falsa si mincinoasa din partea ta.
Rupe naibii relatia asta, daca tot nu-ti place si nu te mai preface ca esti bine!

| sofisis a răspuns:

Nu iti e prietena. Este genul de om care isi ia energia din oamenii pe care ii foloseste.
Parerea mea? Ignor total.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Wow,ai scris mai bine decat majoritatea romanilor.Parerea mea este ca ea te foloseste, esti ca un ajutor pentru ea in momentele cand are nevoie de cineva.Nu ai nevoie de replici, cel mai bine e sa o ignori si sa vada si ea cum este sa se comporte cineva urat cu tine. Daca ea a ajuns sa-ti faca viata un calvar iti dai seama ca nu o intereseaza de tine.Astfel de persoane sunt niste scursuri ale societatii care trebuie inlocuite din viata ta/mai bine de pe fata Pamantului dar din pacate nu se poate.Acum vezi tu ce faci, poti sa ii raspunzi cu aroganta si sa-i dai raspunsuri ironice iar in acest fel ea te va lasa in pace.Ti-as da eu niste idei dar numai rau iti fac.
Mult succes in viata si grija la prietenii cu 2 sau mai multe fete.

| just4ubr2015 a răspuns:

Se foloseste de tine si te vede ca un frate nu ca iubit. las-o in pace si cauta pe cineva care sa te aprecieze.