Intr-o astfel de situatie reactia trebuie sa fie una singura:despartirea fara reprosuri si scandal.Persoana adulterina ori este superficiala si iresponsabila, ori a intalnit marea iubire si nu mai este nimic de facut.
Ce sa fac? As spune '' Papa! '' si gata. Poate as suferi acteva zile, dar apoi mi-as da seama ca nu are rost
Pai, eu l-am anuntzat din start ca i-o tai. Din punctul meu de vedere nu e nici o tragedie, INSA din respect pentru mine ar trebui sa ma anunte INAINTE de a o face cu altcineva. Asa e corect. Sa am optiunea de a alege daca vreau sa continui relatia sau nu. Si inca vea: pune, rogu-te cratima intre parti de vorbire diferite (v-ar = pe voi ar si gasi-o = a gasi pe ea).
S-ar putea sa nu raspund de faptele mele, in caz ca surprind faza live. In orice caz, as incerca sa imi pastrez calmul si fara prea multe cuvinte as parasi-o. Inselatul e unul din cele mai grave lucruri pe care poate sa il faca cineva persoanei iubite, iar fapta asta nu prea merita sa fie iertata. O face o data...sunt sanse mari ca o va face din nou, asa ca nu merita sa iti pierzi timpul cu astfel de persoane.
Poate daca m-ar insela doar cu un sarut l-am ierta 1 data. Dar daca l-as gasi in pat cu alta despartire, nici nu mai incape discutie.
Invata din greselile altora, ca din ale tale nu o sa mai ai timp sa le ingrepti.
Eu i-as pune-o la borcan cu otet stie lucrul asta.( nu ii place otetul in mancare)
. Atata timp cat zice ca ma iubeste si cat are langa mine tot ce are nevoie, nu cred ca ar merge la alta...si totusi, daca s-ar intampla, l-as ierta doar daca ar fi o aventura.
Gabitsaaa întreabă: