| ardei795 a întrebat:

Am o iubita dar nu stiu cum s-o impresionez si am doar 10 ani. ma poate ajuta cineva? va rog.

24 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

10 ani de cand o iubesti?

mira
| mira a răspuns:

Fa-te remarcat la invatatura,sport, muzica, actiuni de voluntariat.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Jalnic!

| Classy a răspuns:

In cazul in care ai doar 10 ani, tu nu poti intelege ce e "iubirea".Nu o poti impresiona cu ceva anume.

| noktambul a răspuns:

La varsta ta ai deja o "iubita"?! Pai, cum ai putea sa o impresionezi?
Ori sa castigi un campionat de sotron sau de dat pe tobogan, ori sa iti lasi barba laughing Parerea mea!

| blondissima a răspuns:

Fii sincer!
Intr-o lume plina de iluzii si minciuni, unde toti vor sa para ceea ce vor sa fie nu ceea ce sunt, pe noi fetele ne impresioneaza cel mai mult sinceritatea. Imi cer scuze daca am generalizat si nu suntem toate de acord.

| Anname a răspuns:

Flori si ciocolatathumbs up

| Adrick a răspuns:

Ardnaxur1961 +1

| gfy a răspuns:

Hahahahhaha ce intrebare rolling on the floor)))). Imbraca-te in Superman, e posibil s-ai sanse.

| LoveYou4Everrr a răspuns:

Fetele iubesc florile! ia-i un trandafir! sigur o sa-i placa

| bebetho a răspuns:

Mergeţi într-un parc, îl scoţi pe Balaur/Gigi/Gepeto/Irod din chiloţi şi-l baţi de o bancă, apoi să vezi ce ochi bulbucaţi va avea iubita.

| Rucsiii a răspuns:

Si tu ai ma iubita? incredibillaughing nu stiu, la varsta asta un pupic pe obraz e de ajuns. cica "iubita".la varsta aasta iubire? mai pune mana pe carte happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai 10 ani, sigur n-ai o iubita. Ai pupat-o macar pe buze? Iti spun eu ce ai. Ai cel mult o prietena de fusta careia te tii mai mult pentru ca o consideri iubita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Blondissima, fii serioasa. Sinceritatea e detestata. Fetele nintotdeauna au fost impresionate doar de minciuna, de ipocrizie. Spune-i unei fete ca are cosuri si e urita, sa vezi ce reactie o sa aiba, de la scirba la violenta. Spune-i in schimb, unei balene esuate, ca e frumoasa si supla ca o gazela, o sa se imbujoreze de placere.

| ardei795 explică:

Pai bine atunci am 18

| ardei795 explică:

Crazy boy (adica ady) ba am!

| ardei795 explică:

@andr3iutzu nu suntem in clasa suntem la scoli diferite

| SomebodyNamedAnna a răspuns:

10 ani? serios? laughing nu intelegi ce'i aia de a avea o "iubita" la 10 aniwinking pentru binele tau mai asteaptalaughing

| CrazyKiller a răspuns:

Bah asta n-are iubita ca il cunosc, e un prieten. Zice si el asa ca sa se dea mare si nici nu cred ca stie ce e aia o iubita.App acum cateva saptamani a facut 10 ani.

| CrazyKiller a răspuns:

@bebetho Bine zis rolling on the floor

| PlaiCuBoi a răspuns:

Recreezi o scena din alba ca zapadarolling on the floor

| andr3yutzu12 a răspuns:

@ardeiinginer
@CrazyBoy astia sunt in clasa si vin aici sa se certe ca nu ai prietena ala zice ca are ba copii uitati-va la scooby doo si lasati oamenii sa raspunda la alte intrebari nu va mai bagati voi auzi si chiar daca ai avea la 10 ani? ce poti sa ii faci tu la 10 ani ca prietena? copii... ce aud si ei pe afara la aia mai mari laughing

| denisuk_7800 a răspuns:

Pai nu stiu ...scoateo la plimbare prin parc ofera-i un cadou sau si mai mult un sarut...smugdar nu esti prea mic pentru prietena? oricum sper ca ti-am fost de foloswinking

| AlexJmecherul a răspuns:

Du-te langa ea si zi vrei sa fi cu mine si o sa vezi funda?