Normal ar fi sa nu mai vina, dar n ai de unde sa știi ce are de gând, poți vorbi cu fratele tău și spune i că te deranjează prezenta ei și poate rezolvi ceva.
Nu locuiesc cu frate-miu. Frate-miu locuiește în alt oraș cu soția lui.
Atunci la tine acasa tu faci regulile. Punct.
Bine ar fi.
Nu o cunosc pe cumnata ca sa stiu cum gandeste dar daca e orgolioasa nu mai calca pe la tine pana nu se repara lucrurile intre voi.
Lucrurile între noi nu se vor repara niciodată. E psiholog clinician, psiholog lipsit de empatie.Pe scurt, o jigodie.
Nu cred ca poate avea cineva raspuns de vreme ce nimeni nu o cunoaste pe cumnata ta. Daca i-ai spus sa nu mai treaca niciodata pe la tine, nu vad de ce ar mai veni. Daca e genul sa nu ii pese ce spui si de ex sotul tau a invitat-o, atunci nu cred ca ii va pasa de ce i-ai spus tu. Depinde de situatie si personalitatea cumnatei tale. Daca te uraste poate va trece pe la tine doar sa iti scoata ochii.
Cumnata e soția fratelui meu. A tot adus-o frate-miu pe capul meu.
Aaaa, atunci are mai mult sens, eu am crezut ca e sora sotului tau. Atunci nu prea vad cum te-ai putea intalni cu fratele tau fara sa fie si ea acolo din pacate.
Frate-miu ar putea s-o lase dracu acasă sau să nu mai vină dacă nu vrea să se dezlipească de ea.