| andreiqwer a întrebat:

Am o mama care sta in pat toate ziua pe facebook si nu face nimic,sora mea ma ajuta la treaba dar nu este destul am nevoie si de ajutorul ei,tata este plecat din tara si nu ne poate ajuta,ce trebuie sa fac sa ma ajute si eu la treaba,eu cu sora mea facem tot mancare, absolut tot ea doar sta in pat? Vreau un raspuns care sa ma ajute!

Răspuns Câştigător
| mentholinks a răspuns:

Nu te descuraja. Continua sa-ti faci bine treaba si nu uita ca Dumnezeu vede tot.

9 răspunsuri:
| AlissBrie a răspuns:

Nu este normal ce face ea si nici frumos, eu ti-as sugera sa ai o discutie cu ea, deja ea devine copilul aici iar tu parinte laughing explica-i ca ai nevoie de ajutorul ei si ca ea este parintele vostru.Incearca sa ii stergi contul de facebook, daca ii stii parola...sau daca nu pune-i in lipsa ei, ca banuiesc ca are un job, parola pe pc, tableta sau pe ce sta ea pe faceebook smug

| andreiqwer explică:

Am sa incerc dar nu prea poti avea o discutie cu ea!

| Felys a răspuns:

Nu mai face nici tu nimic si pana la urma va trebui sa faca ea

| Lawliet14 a răspuns:

O fi depresiva mama ta? Devine irascibila daca doriti sa petreceti timp cu ea, sa-i oferiti iubire si cumva sa o scoateti cu usurelul din zona de confort? N-ar iesi cu voi la mall sau undeva?

| NicVal74 a răspuns:

Intra in contul ei de facebook si stergel apoi daca incepe sa se planga zici ca e din cauza vreunui virus

| AliGab a răspuns:

Nu mai faceti curatenie in camera ei, iar mancare faceti decat pentru tine si sora ta.

| Robi1444 a răspuns:

Scoate dracu router-ul din priza.

| CiocolataCuOreo a răspuns:

Fi și tu deșteaptă. Scoate mufa de la net care e în calculator și router.
Și pune-o să facă ea de mâncare, curățenie etc.
Să vadă cum ewinking

| ItsMeUncleDolanOrDolanDuk a răspuns:

Salut, spune-i mamei tale ca ai nevoie de ajutorul ei si sa lase facebook-ul eventual puteti consula un psiholog. Nu-i frumos din partea ei. Incearca sa-i oferi un trandafir si sa-i spui cat de mult o iubiti si sa fie mai aproape de voi.