| UserName250000 a întrebat:

Am o mama de tot râsul. Acum 3 ore i-am pus rottweiler-ului meu mâncare în bolul de apa fiind prima oara când îi pun și proasta asta nu mi-a zis unde sa pun și m-a certat ca *** că nu i-am pus corect? Du-te ***? Păi după ce că nu îmi arăți mai și te enervezi. Ajutați-ma că îmi vine să sun poliția, nu mai pot de nervi. Era zona întunecată, era și înnorat și nu am avut cum sa văd

15 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Mama ta are dreptate!
Daca nu-i dai apa la un Rotweiler (mai ales vara) atunci poate deveni agresiv chiar si cu stapanul lui!
Poate tu nu te ocupi de acel caine, dar daca n-ai grija, vei simti "rezultatul" pe pielea ta.

| Andreeush a răspuns:

Și la poliție ce să spui?

| Sofer a răspuns:

Mama ta vrea sa fie totul perfect și tu ai greșit laughing cum ai vrea sa reacționeze?

| cristimihailov a răspuns:

De ce va luati de troll?
Nu e si el fiinta umana aparte?

| Alverto a răspuns:

rolling on the floor)
Ba tu nu te ai saturat sa spui in fiecare întrebare că ai o mama de tot râsul (de tot râsul)
Nu ți se pare că ești stresat?
Mergi la un pshiolog și rezolva-ți problema cu mama ta că atunci când vei crește va fi și mai rău

| Alverto a răspuns:

Apropo, contactează pe cineva de la 116111

| Salontanul a răspuns (pentru Alverto):

Cred ca mai degraba la 112! Poate il interneaza!

| RKBlue a răspuns:

No offence, dar cand ai luat bolul de apa, nu avea apa?
Si daca e rottweiler-ul tau banuiesc ca te afli in aceeasi casa cu el, nu ai observat unde ii pune mancarea?
Zic si eu doar...

| Salontanul a răspuns (pentru RKBlue):

Are probleme grave. Uita-te peste intrebarile lui!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa sunt cei in varsta, fac o tragedie din orice tampenie. Si ai mei fac la fel uneori. Nu trebuie sa iti pese. Cand nu iti pasa de nimic esti cel mai puternic! happy

| Clytia a răspuns:

"Am o mamă de *****"
"Am un tată de *****"
"Am un câine de *****"
"Am un bunic de *****"
Cred că mai bine ar trebui să începi cu: "Am un creier de *****".

| iChristiaN47 a răspuns:

Stai linistit/(ã), oamenii cu varsta de peste 40 ani, devin putin inapoiati si incep a exagera excesiv. Nu toata lumea, insa marea majoritate asa face. De ce sa iti omori nervii pentru atata tot? Las-o sã vorbeascã mult si prost! Nu are rost sã incepeti un razboi de la un bol cu mancare.

Nu ii mai acorda atentie si vei observa ca certurile se vor diminua.

| Salontanul a răspuns (pentru iChristiaN47):

Uita-te peste intrebarile lui si ai sa-ti dai seama ca nu mama lui este vinovata! Natura este vinovata ca l-a facut asa. Toti sunt cu probleme la el (bunici si parinti) numai el este candidat la premiul Nobel.hee hee

| UserName250000 explică:

Era prea întunecată zona fiind și lângă magazie și era și înnorat

| Torque a răspuns:

Omule tu ai probleme mintale, crede-ma.
Am analizat putin profilul tau, pentru ca am vazut raspunsul lui Alverto, si sunt de acord cu el. Du-te la un psiholog, pentru ca ori ai probleme mintale, ori iti place sa pui intrebari la misto, ori ai probleme cu familia.
In orice caz o conversatie cu un psiholog este cea mai buna optiune. Totodata, trebuia sa o intrebi intai pe mama ta in loc sa pui mancarea aiurea.
Vorbeste frumos despre maica-ta, daca vede intrebarea asta sau toate intrebarile tale puse aiurea, fara rost, mai mult la caterinca dupa cate observ, te-ar bate toata ziua. Chiar daca, cred ca putina bataie o sa te "trezeasca" putin in lume si poate inveti lectia si devii mai respectos.