Stai linistit/(ã), oamenii cu varsta de peste 40 ani, devin putin inapoiati si incep a exagera excesiv. Nu toata lumea, insa marea majoritate asa face. De ce sa iti omori nervii pentru atata tot? Las-o sã vorbeascã mult si prost! Nu are rost sã incepeti un razboi de la un bol cu mancare.
Nu ii mai acorda atentie si vei observa ca certurile se vor diminua.
No offence, dar cand ai luat bolul de apa, nu avea apa?
Si daca e rottweiler-ul tau banuiesc ca te afli in aceeasi casa cu el, nu ai observat unde ii pune mancarea?
Zic si eu doar...
Mama ta are dreptate!
Daca nu-i dai apa la un Rotweiler (mai ales vara) atunci poate deveni agresiv chiar si cu stapanul lui!
Poate tu nu te ocupi de acel caine, dar daca n-ai grija, vei simti "rezultatul" pe pielea ta.
)
Ba tu nu te ai saturat sa spui in fiecare întrebare că ai o mama de tot râsul (de tot râsul)
Nu ți se pare că ești stresat?
Mergi la un pshiolog și rezolva-ți problema cu mama ta că atunci când vei crește va fi și mai rău
Omule tu ai probleme mintale, crede-ma.
Am analizat putin profilul tau, pentru ca am vazut raspunsul lui Alverto, si sunt de acord cu el. Du-te la un psiholog, pentru ca ori ai probleme mintale, ori iti place sa pui intrebari la misto, ori ai probleme cu familia.
In orice caz o conversatie cu un psiholog este cea mai buna optiune. Totodata, trebuia sa o intrebi intai pe mama ta in loc sa pui mancarea aiurea.
Vorbeste frumos despre maica-ta, daca vede intrebarea asta sau toate intrebarile tale puse aiurea, fara rost, mai mult la caterinca dupa cate observ, te-ar bate toata ziua. Chiar daca, cred ca putina bataie o sa te "trezeasca" putin in lume si poate inveti lectia si devii mai respectos.
Uita-te peste intrebarile lui si ai sa-ti dai seama ca nu mama lui este vinovata! Natura este vinovata ca l-a facut asa. Toti sunt cu probleme la el (bunici si parinti) numai el este candidat la premiul Nobel.
"Am o mamă de *****"
"Am un tată de *****"
"Am un câine de *****"
"Am un bunic de *****"
Cred că mai bine ar trebui să începi cu: "Am un creier de *****".