| gabisma a întrebat:

Am o mare dilema.Nu stiu ce sa fac.M-am mutat cu prietena mea, iar dupa 3 luni ne-am despartit.Ne-am mutat intr-un oras strain mie, unde ea a venit cu serviciul.Un oras nu tocmai stralucit.Am incercat sa imi deschid un magazin,dar merge foarte greu.Iar acum nu stiu ce sa fac,fiindca m-am saturat sa stau singur,aici nu cunosc pe nimeni,o cunosc doar pe ea,dar ea zice sa lasa lucrurile in pauza, sa vedem de la sine daca o sa mai fie ceva.Intradevar,am vazut ca respinge toti baietii care au inceput sa dea navale peste ea de cand s-a autodeclarat singura,dar ma intreb,oare cat o sa mai reziste si asta? Imi e greu sa plec,fiindca ma gandesc ca o pierd pentru totdeauna,dar si sa raman singur,sa nu ma mai intalnesc cu nici o persoana cunoscuta, iar e greu.Acasa daca ma duc,oricum nu am ce face, caci stau undeva mai rau decat in orasul asta.Sa raman sau sa plec?

4 răspunsuri:
| Gabryellaa a răspuns:

Nimeni nu poate sa-ti spuna daca sa ramai sau sa pleci, insa daca o iubesti, lupta si arata-i ca nu vrei ca totul sa se termine aici... Daca faci asta o perioada mai lunga si nu da niciun rezultat, vorbeste cu ea si intreab-o daca mai este vreo sansa sa va impacati... Bafta! happy

| VadTot a răspuns:

Salut!

Incearca sa Faci in asa fel in cat sa ti fie tie bine! Cantareste bine lucrurile! Fii mai pozitiv!
Nu Ca si cum totul a cazut peste tine. si nu te mai poti ridica!
Viata merge mai Departe nu se Termina la o singura Fata! Cu siguranta vei mai intalnii multe Fete. care probabil te vor face sa te simti cu mult mai bine!
! FRuntea Sus! Si privirea tot inainte nici la stanga nici la Dreapta nici macar inapoi!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Uneori mai facem scrificii in viata. Din ce inteleg eu tu te ai mutat acolo si pentru ea dar si pentru un viitor al tau. Deci ai doua motive destul de intemeiate sa ramaii.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Ai pentru ce sta asa ca lupta si
tu