| MyWorld_3032 a întrebat:

Am o mare problema! va rog ajutati-ma! de multa vreme parintii mei nu se mai inteleg si in fiecare zi se cearta si nu vb unu cu altu desi dorm in acelasi pat.nu stiu ce sa mai fac! va rog ajutati-ma cryingcryingcryingbroken heartbroken heartbroken heart! nu mai suport inca o zi de certuri! va rog mult dati-mi un sfat

6 răspunsuri:
| FredFlintstone a răspuns:

Pai ori nu faci nimic ori vb cu unu carei motuvu si dupa aia cu altu ve zi ambele variante si zici u carei baiu si le rezolvatiwinking e simplu doar ies copilul lor tongue si pe tine te iubesc si (frati.sirori) daca ai

| Shane_1763 a răspuns:

MyWorld, nu stiu cati ani ai tu, dar facand abstractie de asta, ar trebui sa stii faptul ca tu personal nu poti sa faci nimic, nu poti sa ii impaci sau nu exista "o smecherie" care sa repare aceasta problema. Ei sunt doi oameni maturi si o vor rezolva intr-o forma sau alta.
Un lucru pe care il poti face tu, este sa fii cuminte, sa nu intervii intre certurile lor, fiindca oricum nu poti sa fii decat ambigua, ii iubesti pe amandoi.
Am trecut si eu prin asta in copilarie, cand ei se certau, eu ori plecam fie la bunica mea, fie ma ascundeam pana se facea liniste, si cateodata interveneam intre ei dar asta inrautatea lucrurile.
Parintii mei sunt acum batrani dar sunt tot impreuna. Eventual sa ii sugerezi unuia sa incerce consiliere familiala, sa mearga impreuna.
Ai rabdare, fii calma si capul sus! Nu toate zilele vor fi la fel. happy

| mgtow a răspuns:

acesta va fi raspunsul pe care va trebui sa il lasi lor
--=D.N.D 4You=- IzzyZone.Com: Luata la palme in directO blonda se alege cu o bataie in directdupa ce ii aruncaun pahar cu apain fataprezentatorului TVPriviti: http://www.izzyzone.com/category/funny-video/ da mai departe

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ei bine...este aproape inutil sa intervi in cearta lor. Se poate intampla ca unul dintre parinti sa te ia drept aliat in cearta si asta nu va rezolva in nici un caz problema. Stiu ca te afecteaza, pentru ca este mediul in care traiesti zi de zi si acesta ar trebui sa fie unul protector, o sursa de optimism si de sustinere morala, etc. Sfatul meu este sa-ti pastrezi mintea limpede (sa nu preiei in nici un fel vina pentru ceea ce se intampla in familia ta) si sa incerci sa stai cat mai mult in compania prietenilor tai, cei adevarati, in care poti avea incredere. Implicate in orice activitate iti place, fa orice pentru a-ti distrage atentia de la lucrurile negative ce au loc in familia ta.

| YourDailyApple a răspuns:

Nu prea ai ce face, stiu asta din experienta, am si eu 2 idioti care se cearta pentru te miri ce. Eu mereu am incercat sa le "arbitrez" certurile dar nu se merita. Cel mai bine e sa ii lasi in pace sa-si rezolve singuri problemele si sa incerci sa stai cat mai departe de casa posibil, du-te prin cafenele, la mall, prin oras cu prietenii sa te relaxezi sau stai pe la o prietena si evita sa te stresezi din cauza lor pentru a nu cadea in depresie sau sa nu iti distrugi sanatatea psihica din cauza lor caci ar fi mare pacat. Si in cele din urma nu ( ai specificat varsta ), dar daca esti majora ar fi bine sa iei in considerare si plecarea de-acolo cat mai urgent. Eu daca as avea banii necesari mi-as lua propriul meu loc fara sa stau pe ganduri.

| Zenithf a răspuns:

Au probleme cu banii, solutia ar fi sa va mutati cu totii din tara asta amarata undeva unde statul nu jupoaie si pielea de pe om. Nici eu nu stiu ce mai caut pe aici. straight face