| TheDreamerGirl a întrebat:

Am o mica, mica problemuta. La scoala am o prietena, Iulia. Este foarte haioasa si glumeata, dar va dati seama ca la invatatura mai putin...in fine, asta nu conteaza. Se crede mare si tare si se supara foarte repede si minte intr-un asa hal.injura si face de toate. Cum sa fac sa o schimb? Haideti, stiu ca pot avea incredere in voi! happy

Răspuns Câştigător
| lifeisperfekt a răspuns:

Explica-i frumos, fara sa para ca o certi ca prntru o fata nu etse frumos sa aiba un asa limbaj... spune-i ca tu ai vrea sa-si schimbe comportamentul(in spercial limbajul), deoarece tu vrei o prietena ''feminina''(bine nu chiar in aceste cuvinte)explica-i frumos ca sigur te va intelege happy.Eu sper ca te-am ajutat si sper din suflet sa te inteleaga happy.Pa!happy

7 răspunsuri:

Ma bucur enorm ca te-am putut ajuta, multumesc din suflet pentru funda si te ajut oricand cu mare placere happy

Nu ai pentru cehappy. Oricand!happy

| Roxana121 a răspuns:

Nustiu citi are are amica ta iulia, dar nu cred ca se mai poate schimba, mincuna cind intra in singe nu mai iesa cu una cu doua, iar daca se crede mare sh tare inseamna ca nu-i merge mintea bine( adica pentru sa tie asa are cu ce?)

| angelRBD a răspuns:

Si eu am o asemenea colega dar nu se poarta asa tot timpul.
incearca sa o faci sa vada ca nu rezolva nimic suparanduse ca nu este frumos si nu ii da atentie cand face asacevba pentru ca daca nu se uita nimeni la ea nu va continua

| UtilizatorTotiPentruUnu a răspuns:

Eu zic sa ii le dai peste nasoh go on
cand injura, injur.o si tu, iar persoanele care se vad mari si tari, de obicei nu au cu ce, daile peste nas ca are si ea 2-3 lucruri mai noi, si nu a mai vazut nicioadata asa ceva, si pentru ea e cine stie ce, dar pentru voi NU.
intr-un final ii poti zice ca nu are cu ce se lauda, atata timp cat are note proaste, iar daca nu se schimba, [in sensu' sa nu mai injure, si daca o sa continue sa minta, ] va ramane repetenta/corijenta.
poate asa se va speria:].
si e si normal ca minte, daca se vede mare si tare, e normal, nu are cu ce, si inventeaza tot felul de chestii sa se vada superioara, dovedestei ca nu-i asa, fa.o de ras, si poate se va simtii jignita si va inceta vazand ca din mare si tare, a ajuns rasul scolii/al clasei:].
Sper ca te-am ajutat, si sper sa se schimbe:*!

| KuNAguero a răspuns:

Te apropii mult de ea si incerci sa o schimbi prin comportamentul tau sau cand minte sau injura fa-o sa se simta prost sau incearca sa o faci de ras in fata prietenelor. Atunci ea isi v-a da seama unde a gresit. Sper sa reusesti :*