anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o mica problema.

Prietena mea vrea sa ii dau parolele la toate site-urile mele si la messenger, ca sa ii demonstrez, vezi Doamne, ca am incredere in ea si sa-i arat ca nu am nimic sa-i ascund. Evident, am refuzat.

Eu consider ca fiecare are dreptul la o oarecare intimitate. Culmea e ca nu am ce ascunde. Nu o insel si nici n-am de gand pentru ca chiar o iubesc si mai ales, suntem de ceva ani impreuna.

Totusi, nu mi-as dori sa vada discutiile mele tampite cu prietenii, ca doar na, se stie cum vorbesc baietii intre ei. Mai o injuratura, mai o gluma tampita si as dori s-o tin departe de asta. Pe mine nu ma intereseaza ce parole are ea la conturi, la site-uri, forumuri si alte prostii, pentru ca am incredere in ea.

Intrebarea e: e corect ca fiecare sa aiba o oarecare intimitate sau e corect sa existe transparenta la fiecare porcarie (aici fiind vorba doar de spatiul virtual)?

Merci!

Răspuns Câştigător
| marui08 a răspuns:

Parerea mea este ca daca are incredere in tine nu o sa-ti mai ceara nimic. Si cum ziceai tu fiecare trebuie sa aiba propria intimitate desi in unele relatii nu mai exista asa.In orice caz vorbeste cu ea si fa-o sa inteleaga ca uneori fiecare trebuie sa aiba intimitatea lui, si oricum voi aveti mai multi ani impreuna, deci eu cred ca o sa te creada!

16 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Nu tu ai o mica problema,ci ea! Nu esti un copil in fata ei, despre care sa stie totul, sa controleze totul.Procedezi corect!

| Tania a răspuns:

Eu am dat parolele la fostii si m-am invatat minte:nu mai dau parola la nici un viitor prieten.
Daca la un moment dat relatia nu mai merge, poate sa se razbune schimbadu-ti parolele.Mie mi s-a intamplatsad

| UbexFlo a răspuns:

Si eu am toate parolele lui si el are toate parolele mele si nici macar nu simtim ca le avem pentru ca nu ne intereseaza ce vorbim noi cu alte persoane.Iti cere doar ca sa fie sigura ca, daca cumva pana acum ai facut ceva rau, de acum inainte nu vei mai face(cel putin pe mess)pentru ca iti vei face griji ca ea va afla.happy

| IMC90 a răspuns:

1) Esti un fals. Tu te comporti cu baietii altfel decat cu prietena ta? Ai cate o fata pentru fiecare sau cum?
2) Prietena ta este nomenclaturista? Daca nu, parintii ei sigur au fost laughing

| ΔH a răspuns:

E simplu.
Spune-i ca daca are incredere in tine, sa-ti lase libertatea necesara.

E ca si cum ar zice: Arata-mi ca ai incredere-n mine, fiindca eu nu am si vreau sa te urmaresc.

| Aishwaryarai a răspuns:

Eu zic sa o pui un pic si pe ea in situatia ta si zii sa ti dea si ea toate parolele,,,, vezi cum reactioneaza si daca reactia e neplacuta,,,, spune-i ca asa te simti si tu...

| CoquineNoire a răspuns:

Ce boraca nebuna ti-ai gasit si tu.
logic ca oricine trebuie sa aiba dreptul la intimitate, cat de primitiva sa fii sa-i ceri parolele iubitului tau?
cum ai rezistat ani de zile cu ea?
ma rog, asta inseamna dragoste adolescentina, imatura, prosteasca.
scuza-ma, dar o relatie adevarata se bazeaza pe incredere.
primul lucru care duce la o despartire este aceasta neincredere, dar ce zici tu e nebunie curata, tipa nu e in toate mintile.
nu e raspunsul pe care il asteptai probabil, dar pune capat pana nu mai scapi de ea, acaparand tot ce-ti apartine.
eu te vad un tip matur, deci, nu are rost sa stai cu o trepanata imatura.
asta nu e iubire, e obsesie.

| LovelyMan a răspuns:

Merci frumos pentru raspuns fiecaruia! happy Apreciez efortul si timpul alocat pentru a-mi raspunde. Mi-ati confirmat ca totusi nu sunt nebun (...de tot!). laughing O sa dau si funda si calificative fiecaruia.

| annkaa a răspuns:

CEauhappy
da.ar trebui sa aiba incredere in tine.si fiecare merita sa aiba intimitate.:d poti sa ii zici ca nu iti ascund nimic si nu vreau sa vezi tu ce vb eu cu baietiilaughingdar eu stiu ca numai pe calculatorul tau se salveaza toate arhivele cu ce ai vb. daca ea intra pe mess de pe alt pc.nu are cum sa-ti vada convorbirile.happyeu asa stiu.hee hee

| Marius151 a răspuns:

Scuză-mă că îți spun dar prietena ta este puțin cam dusă cu pluta dacă vrea asta și nu crede in tine. Acum ramane la latitudinea ta, dar dacă iți face așa eu zic că nu se merită.

| C0sminn a răspuns:

Normal ca e corect. Si eu in locul tau as fi facut la felwinking Daca vrei o "experienta" sa zicem asa, propune-i sa faceti schimb de parole (si ma refer la mess) ca pe site-uri nu are ce-ti descoperi ...doar daca-ti sterge ceva din gresealalaughing
Si atunci o sa-si dea si ea seama cum se va simti cand stie ca tu ii vei citi toate conversatiile ei "conversatii de fete" si cate discuta fetele...o sa te sperii laughing)

Sper sa functioneze. BAfta!

| mattdemon a răspuns:

Da, ficecare are dreptul la propria intimitate dar daca ii vei spune ca tu nu vrei sa vada ce vorbesti tu cu baietii va crede ca o inseli sau ca ai ceva de ascuns.

| danutza_1678 a răspuns:

Ai dreptate, oricine are dreptul la o oarecare intimitate...dar daca ea vrea sa afle parolele tale pentru a se asigura ca nu o inseli poate are motive...dar daca te iubeste cu adevarat o sa inzeleaga

| addi90 a răspuns:

Nu-i da bro' nimiclaughing pai u esti femeia sau ea? o sa regreti mai tz ca ne injosesti in fata inamicului no.1, fii barbat! devil

| Justanairhead a răspuns:

Explica-i frumos. ca iti dovedeste ca ea nu are incredere in tine daca iti cere asa ceva si oarecum ai si tu intimitatea ta ca baiat. daca vezi ca insista. previn-o inainte ca o sa dea de multe injuraturi ca sunteti intre baieti. si stai langa ea si arata-i ca nu ai nimic de ascuns.winking

| DeathinVoGue a răspuns:

1. pentru annkaa cu noul messenger 11 respectiv 11.5 poti vedea de la orice pc conversatiile, dar de asemenea poti sa le faci sa nu se vada...asa acum. parerea mea este ca daca nu ai nimic de ascuns ii dai parolele. si ii explici ca pe mess ai vorbit unele lucruri mai ciudate cu baietii. eu am parolele lui si el pe ale mele pentru ca in lumea in care traim cu tot felul de cazuri de inselari si magarii pe la spate mai trebuie sa si controlezi situatia ...acum nu spun sa fie un stalkar sa verifice mereu zi de zi conversatii doar daca e dereglata psihic, dar asa din cand in cand sa arunce cate o privire nu e rau chiar daca tu daca vrei ai putea so inseli in multe moduri si sa nu-si dea seama cu toate parolele din lumelaughing